2777
2789

هر روز نه صبح قبل از اومدن گوسفندا علف میکنم،علف با سس میخورم ولی میگن سس چاق کنندس واقعا اینجوریه

به مربیم گفتم گفت دیگه نیا بلاکم کرد 

داداشم میگه از گله ی گوسفند فرار کردی

به یکی از کاربرا گفتم میگه نمیدونستم تو نی نی سایت گوسفند داریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورت یونجه اس؟ 

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

چرا آخه  راستش من یه همکار داشتم ترک بود میگفت ما یونجه میخوریم   راست ه ...

یونجه برای چاقی خیلی خوبه ولی به ترک بودن ربط نداره انصافا😅

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

یونجه برای چاقی خیلی خوبه ولی به ترک بودن ربط نداره انصافا😅

آخه اولین بار بود چنین چيزي می شنیدم هیچ کس باور نمی‌کرد همه زیر زیرکی می خندیدن .بعد چون  ایشون ترک بودن و خودشون می  گفتن ما کلا دوست داریم و رایجه بینمون  ؛ گفتم  

☕️🫖🥳😍💌🍁🍂

آخه اولین بار بود چنین چيزي می شنیدم هیچ کس باور نمی‌کرد همه زیر زیرکی می خندیدن .بعد چون  ایشو ...

چقدر جالب😅😁