2777
2789

هر روز نه صبح قبل از اومدن گوسفندا علف میکنم،علف با سس میخورم ولی میگن سس چاق کنندس واقعا اینجوریه

به مربیم گفتم گفت دیگه نیا بلاکم کرد 

داداشم میگه از گله ی گوسفند فرار کردی

به یکی از کاربرا گفتم میگه نمیدونستم تو نی نی سایت گوسفند داریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا آخه  راستش من یه همکار داشتم ترک بود میگفت ما یونجه میخوریم   راست ه ...

یونجه برای چاقی خیلی خوبه ولی به ترک بودن ربط نداره انصافا😅

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

یونجه برای چاقی خیلی خوبه ولی به ترک بودن ربط نداره انصافا😅

آخه اولین بار بود چنین چيزي می شنیدم هیچ کس باور نمی‌کرد همه زیر زیرکی می خندیدن .بعد چون  ایشون ترک بودن و خودشون می  گفتن ما کلا دوست داریم و رایجه بینمون  ؛ گفتم  

🍉😊🥰😍

آخه اولین بار بود چنین چيزي می شنیدم هیچ کس باور نمی‌کرد همه زیر زیرکی می خندیدن .بعد چون  ایشو ...

چقدر جالب😅😁

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را