2777
2789
عنوان

جاماندگان اربعین

189 بازدید | 24 پست

قرار بود امروز جاماندگان اربعین بریم امام زاده همسرم نذاشت من برم ولی دخترم ۸ سالشه با عمش رفت تا اومد خونه گفت مامان نذر کردم کفشام کندم تا اونجا پیاده رفتم گفتم خدایا یه داداش بهم بده یعنی بهم میده ساله دیگه این موقع این بچه ها چقدر دلشون پاکه آخه کفشاش کنده  منم دلم میخواست برم نذاشت صبح تا حالا همینجور بغض گلومو گرفته  

عزیزم ان شاء الله شال دیگه اربعین کربلا باشی 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتو ناراحت نکن عزیزم قسمت این بوده دختر گلت برات دعا کنه شما هم قطعا ثوابشو بردی مطمئن باش  حاجت روا میشی ان شالله التماس دعا 

سلام به تویی که امضامو میخونی امضای خدا پای آرزوهای قشنگت

میگه من اعتقاد به این چیزا ندارم

اون نداره، تو که داری😶 مگه برده هستی 

#مثل_قلی_نباشید           از آگاه شدن مردم حسابی برآشفته شدن و ترسیدن😏  کتاب ۱۲ قرن سکوت از ناصر بنا کننده معروف به پورپیرار و کارنامه اسلام از دکتر عبدالحسین زرین کوب رو بخونید مفیدن             با فحاشی به هرودت تاریخ نویس بزرگ و معتبر جهانی و ویل دورانت،  نمیتونید تاریخ رو عوض کنید😏 اره همه تاریخ نویسا و محققان یونانی، ارمنی، مسیحی، رومی ، مسلمان دروغ گفتن، محققان نی نی سایت به گذشته سفر کردن و تاریخ جدید برامون آوردن😏       امضای قبلیم رو که خوندید؟ نی نی یار گفت حذفش کن، مهم اینه که دیدید! حالا برید دنبال حقیقت و خودتون بخونید نه گوش به فرمان شبکه های بهایی و پیجهای پروژه بگیر اینستا باشید، افرین دخترای خوب😘                                                                                         

ای جانم. ان شاءالله توی خط امام حسین ع و اهل بیت بزرگ بشه و خودشون عاقبتش رو تضمین کنن.... بچه ها دلشون خیلی پاکتر از ماست. 

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

میگه من اعتقاد به این چیزا ندارم

افرین که شما خانمی کردی و بحث و دعوا درست نکردی ان شالله خدا همسرتم هدایت میکنه وقتی رفتارای با آرامش شمارو ببینه و سال دیگه ان شالله همتون با هم برید خود کربلا اصلا ناراحتی نکن خواهر گلم خیلی دعا کن برای منم

سلام به تویی که امضامو میخونی امضای خدا پای آرزوهای قشنگت

بچه ۸ساله هم درگیر خرافات کردین.چ لزومی داشت پا برهنه راه بره

عشق به امام حسین خرافاته؟

#مثل_قلی_نباشید           از آگاه شدن مردم حسابی برآشفته شدن و ترسیدن😏  کتاب ۱۲ قرن سکوت از ناصر بنا کننده معروف به پورپیرار و کارنامه اسلام از دکتر عبدالحسین زرین کوب رو بخونید مفیدن             با فحاشی به هرودت تاریخ نویس بزرگ و معتبر جهانی و ویل دورانت،  نمیتونید تاریخ رو عوض کنید😏 اره همه تاریخ نویسا و محققان یونانی، ارمنی، مسیحی، رومی ، مسلمان دروغ گفتن، محققان نی نی سایت به گذشته سفر کردن و تاریخ جدید برامون آوردن😏       امضای قبلیم رو که خوندید؟ نی نی یار گفت حذفش کن، مهم اینه که دیدید! حالا برید دنبال حقیقت و خودتون بخونید نه گوش به فرمان شبکه های بهایی و پیجهای پروژه بگیر اینستا باشید، افرین دخترای خوب😘                                                                                         
بچه ۸ساله هم درگیر خرافات کردین.چ لزومی داشت پا برهنه راه بره

خرافات چیه؟ خیلیا با همینها حاجت گرفتن... مسلما امام حسین ع نگاهشون به کسایی که بخاطرشون سختی میکشن و عرض ارادت میکنن هست. شما اعتقاد ندارین ولی خیلیا معتقدن. 

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....