2777
2789

بخاطرش 1میلیون و 360هزار تومن میدین؟ 

👈🏻 www.basalam.com/lahoot3

کلا ب ارگانیک بودن مواد غذایی اهمیت میدین یا ن؟ 

ترجیح میدین نخرین اگه اصلش رو نمیتونین؟ 

یا بی کیفیت و قیمت پایین میخرین؟ 

لطفا همه نظرتونو بگین.. حتی شمایی ک داری میری بیرون ج نداده😁💐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک کیلو

عزیزم این قیمت عسل کوهیه ها نه پرورشی😂

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

من پارسال یه شیشه کوچولو عسل از دوست بابام گرفتم که عسلش واسه گندوهای طبیعی زنبورا بود که تو جنگل رو درختا هستن...۴۰۰تومن‌....بیستونه سال عمر کردم تاحالا چیزی به اون لذیذی نخورده بودم انگار از بهشت اومده بود

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

من که درامدم دراین حد نیست که این قیمتی بخرم ولی شاید مثلا برای بچه باشه یا اینکه برای درمان بیماریه ...

خب درمانی هست کل عسل هاشون

تغذیه هم دارن 

ولی اون طور نیس ک ی کاسه بخوری

روزی ی قاشق میشه خورد و برا بیماری های مختلف عسل های مختلف هست

و بالا بردن سیستم ایمنی

پس با این حساب شما میخری؟ 

اینهمه پول دوا و درمون میدیم ، اگه فقط با یک کیلو عسل خوب بشیم ، معلومه که ارزش داره.  

خب  با یکیلو ک ن. برا سلامتی کامل مداومت میخواد چند دوره

چون میگن هر بدن تفاوت داره

ولی اصله 

و درست میگی

ماهی چند تومن الکی الکی بیهوده خرج میشه و نمیفهمیم ب کجا برمیخوره این مقدارش رو برا ی چیز سلامت بخش خرج کنیم