2777
2789
عنوان

خونریزی در بارداری سه ماهه اول

3657 بازدید | 62 پست

سلام من روز اخر هفته دوازدهم دیروز چند بار لکه بینی داشتم 

به هرکی گفتم کفت عادیه 

شما هم داشتید ؟ اگر تجربه ای داشتید یا چیزی در این باره میدونید ممنون میشم کمک کنید 

دنیا پر از رنج است ، با این حال درختان گیلاس باز هم شکوفه می دهند …🌸🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما برو دکتر .من لکه بینی داشتم سونوگرافی انجام دادم گفتن هماتوم داری .که خدار وشکر دفع شد

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    

ان تی رفتی ؟

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    
اسی یه سوال بی ربط چند هفته رفتی. صدا قلب جنین رو شنیدی

دو بار تا حالا سونو دادم هر دو بار صدای قلبو شندیدم 

این هفته هم نوبت ان تی دارم 

حتما برو دکتر علتشو بفهم ، دور از شما جاری من با خونریزی کم شروع شد هی بیشتر شد و سقط شد

وای خیلی وحشتناکه 😭 دیشب رفتم اورژانس زنان 

بهم فقط یه شیاف واژینال داد 

دو بار تا حالا سونو دادم هر دو بار صدای قلبو شندیدم  این هفته هم نوبت ان تی دارم

من چهار هفته هستم نمیدونم کی برم سونو قلب

خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی   ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد
حتما برو دکتر .من لکه بینی داشتم سونوگرافی انجام دادم گفتن هماتوم داری .که خدار وشکر دفع شد

نوزدهم نوبت دارم برا همین برام سونو جدید ننوشت فقط بهم شباف داد