2777
2789

سلام وقتتون بخیر 

برادر من امسال کلاس یازدهم میره رشته اش مربوط به حیطه خودروعه و زیر شاخه کارو دانشه خودش علاقه داشت ماهم حمایتش میکنیم

منتها دوست داریم یه رشته دانشگاهی هم ترجیحا سراسری بخونه (غیر مرتبط با رشته فعلیش) که بتونه هم یه مهارت و علم جانبی داشته باشه هم که کلا با محیط دانشگاهی آشنا بشه و با افراد فرهیخته تعامل داشته باشه 

شما چه پیشنهادی دارید در مورد رشته و دانشگاه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهندسی خودرو  مکانیک هم میشه رفت ولی چون رشته اش ریاضی نبوده ممکنه به مشکل بخوره چون همش فیزیک ...

نه گفتم مکانیک اینا نه غیر مرتبط وگرنه خبر داریم اینا کلا ریاضی فیزیکن و به دردش هم چندان نخواهد خورد 

من در نظرم مترجمی زبان انگلیسی بود که حالا هم زبانش تقویت شه هم به دردش بخوره 

نه گفتم مکانیک اینا نه غیر مرتبط وگرنه خبر داریم اینا کلا ریاضی فیزیکن و به دردش هم چندان نخواهد خور ...

آهان غیر مرتبط 

منطقی نیست به نظرم. اگه می خواد توی همین رشته ی دبیرستان مشغول به کار بشه توی دانشگاه باید یه رشته ای رو بره که بتونه باعث پیشرفت شغلیش بشه و مرتبط باشه 

زبانش در چه حده؟

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈
آهان غیر مرتبط  منطقی نیست به نظرم. اگه می خواد توی همین رشته ی دبیرستان مشغول به کار بشه توی ...

زبانش خوب نیست 

برای پیشرفت تو رشتش هم برنامه های دیگه ای داره (دوره های خارج از دانشگاه)

حسابداری یا مدیریت مالی

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)