2777
2789

۱۳ ساله ازدواج کردیم 

اوایل خوب بود 

دوتا بچه آوردم ،یهو عوض شد به لحاظ عقیده شد یه آدم دیگه ، جوری که منو بخاطر عقایدی که قبول داشت اولا شکنجه ها کرده،

خانوادشم خیلیییی منو اذیت کردن 

بیستوچهار ساعت به من میگه بی عرضه جدا شو ....

با وجود اینا من بخاطر بچه هام راضی به طلاق نبودم 

من مریضیهای مختلف جسمی گرفتم کنارش، هر روز صبح با دیدنش اسهال شدید میشم از استرس، ابدا کنارش خوشحال نیستم، عصبیه و فحش میده ، با زمین زیرپای خودشم درگیره 

یکبار مشاوره رفتیم همون جلسه اول به من گفت یا تحملش کن یا هرچه زودتر جدا شو تا شرایطت بدتر نشده 

منو برد پای طلاق ولی من کوتاه نیومدم 

الانم کاملا سررررد 

من اجازه ی خرج کردن هزارتومن سرخود ندارم، هیچچچچ آزادی عملی به من نمیده ، هروقت پول نداره به من فحش میده و به اعتقاداتی که منم بخاطر زندگی کنار گذاشتم ولی باز ول نمیکنه 

من امسال شاغل شدم 

و دارم با خودم فکر می کنم فکر می کنم که فقط اندازه ی رهن یه خونه ازش بگیرم و توافقی تمومش کنم دیگه 

بچه ها من با دیدنش تموم تن و بدنم میلرزه، تهوع میگیرم و سریع اسهال میشم 😭😭😭😭😭 

می تونم کار کنم و خرج خودمو بدم، بچه ها هم با نفقه میتونم نگه دارم ولی اگرم خواست ببره.وقتایی که از من عصبیه سر بچه هام خالی میکنه حتی میزنتشون 

چیکار کنم؟ شرط کنم که بچه هارو به جا مهریه بده خرجیشونم بده تمومش کنیم؟؟؟؟ 

ما سه تا رو مریض کرده پسر بزرگم ده سالشه مث بید میلرزه از دیدن پدرش🥺🥺🥺

هر چه دادم به او حلالش باد، غیر از آن دل که به او مفت بخشیدم 💔 ۱۳۸۵/۰۷/۰۱ من فقط ۱۹ سالم بود،یه نوزده ساله ی دهه شصتی پرت🥺😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.