2777
2789
عنوان

ایا بیسکوییت بجای شربت بدم قبوله؟😐🐑

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 106 پست
روم سیا باید از آسمونا پیدا شه ی مورد بوده شایدددد بعد صفر بیان توجه کن صفرو درست نوشتم😂

ایشالا بهترینش از اسمون بیاد صاف بیوفته رو مخ تو😂

ببین دو دیقه با من نشستی سطح سوادتو بردم بالا

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
ایشالا بهترینش از اسمون بیاد صاف بیوفته رو مخ تو😂 ببین دو دیقه با من نشستی سطح سوادتو بردم بالا

قربونت❤😁

راستی منم میخواستم پول نذری بدم ایستگاه صلواتی یادم رفته😕

کسیم نیست بهش بدم بره بده چیکارکنم

خودمم نمیرم همه پسرای فامیل اونجان☹☹☹

.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت❤😁 راستی منم میخواستم پول نذری بدم ایستگاه صلواتی یادم رفته😕 کسیم نیست بهش بدم بره بده چیک ...

بزار فردا اگ جاییو دیدی بده منم امروز شرایطشو نداشتم شربت بدم به بابابزرگم زنگیدم گفت اگ فردائم به همون نیت پخش کنی اشکالی نداره

نرو نرو منم جایی ک پسرفامیل باشه نمیرم😂

دیروز اونموقع داشتن تو اش نذریا میجوشیدن الان نمیدونم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

تو شکم ملت دارن دارن بندری میزنن😂

@paris_samir  

عزیزم‌من‌دوست سمیرام‌میشه درخواستمو قبول کنید؟

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄