2777
2789
عنوان

ایا بیسکوییت بجای شربت بدم قبوله؟😐🐑

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 106 پست
ای بابا الان ندارم شرایطشو مامانمو چیکار کنم

سختش نکن یه سن ایچ بگیر بریز تو کلمن با آب قاطی کن فرداصبحم یکبارمصرف فروشی ها بازن یه بسته هم لیوان و یه سینی کلا یکساعت وقت احتیاج داره

برای شادی روح مامانم و برادر عزیزم یه صلوات میفرستین؟ممنونم

عزیز دلم نذر صیغه داره  یعنی اگر تک تک اینایی که گفتی رو ذکر کردی  و خودتو ملزم کردی همون ...

عزیزم من گفتم خدایا اگ فلان کار بشه اربعین شربت پرتغال یا لیمو میدم‌+صلوات الان این صیغه نظره،

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه صیغه اصلا نمیدونم چیه همینجوری گفتم خدایا اگ فلان کار بشه اربعین شربت پرتغال میدم ک بعدش شرایط ای ...

به نظر من و با عقیده خودم اشکال نداره اگه واقعا شرایطش رو نداری 

اما یه راهی هم هست شما که نگفتی چند تا میدم میتونی فقط یه پارچ شربت درست کنی که خیلی هم وقتت رو نمیگیره بعد بریزی تو لیوان تو سینی دم در خونتون هر کسی رد شد بدی 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

صیغه نذر چیه؟

ببین نذر ک میکنی یه صیعه هست تو گوگل بزن ببین اگر گفته باشی ب گردنته ندی کفاره هم داره

اگر صیغه نگفتی ندادی هم مهم نیس یا عوضش کن یا آبمیوه بده

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

اشنایی دوستی اگه داری مبلغشو بده ایشون بگیره پخش کنه

اماده کردنو نمیتونن فقط میتونن ببرن مسجدی جایی اونا خودشون درست کنن ک اینم نمیشه خب احتمالا کسی قبول نکنه

عزیزم من گفتم خدایا اگ فلان کار بشه اربعین شربت پرتغال یا لیمو میدم‌+صلوات الان این صیغه نظره،

به زبون آوردی کدوم اربعین؟ 

مثلا امسال یا سالی دیگه؟ 

خدایا تو بساز، توبسازی قشنگتره❤️اللهم عجل لولیک الفرج علیه السلام 🌱
سختش نکن یه سن ایچ بگیر بریز تو کلمن با آب قاطی کن فرداصبحم یکبارمصرف فروشی ها بازن یه بسته هم لیوان ...

لیوان چنده دونه ای

بدبختی کلا ۱۵۰ تومن دارم رومم نمیشه پول بگیرم بس ک خرج دارن چمیدونستم شرابط اینجوری میشه🥲

😂😂تاول زددد میگم حالا شربت چی میخوای بدی؟ دوستی چیزی نداری پول بزنی بگی بره بخره خودش پخش کنه ی ...

گفته بودم یا لیمو یا پرتغال

نه بابا گشادیسم حاد دارن همه😂

به زبون آوردی کدوم اربعین؟  مثلا امسال یا سالی دیگه؟

راستی اصلا مقدارشم مشخص نکردی که 

اگه تعیین نکردی هر مقدار که میتونی درست کن 

خدایا تو بساز، توبسازی قشنگتره❤️اللهم عجل لولیک الفرج علیه السلام 🌱
لیوان چنده دونه ای بدبختی کلا ۱۵۰ تومن دارم رومم نمیشه پول بگیرم بس ک خرج دارن چمیدونستم شرابط اینج ...

من اصفهانم دیشب گفت ۵۰۰ تا لیوان یکبار مصرف از ۸۰ تومن داره تا ۱۳۰ تومن! 

به نظر من و با عقیده خودم اشکال نداره اگه واقعا شرایطش رو نداری  اما یه راهی هم هست شما که نگف ...

اقاااا دمت گرمممممم

بیا بوست کنم

افرین دقیقا من ک نگفتم چند تا

۳۰ تا درست میکنم میبرم یه محل پخش میکنم

لیوان چنده دونه ای بدبختی کلا ۱۵۰ تومن دارم رومم نمیشه پول بگیرم بس ک خرج دارن چمیدونستم شرابط اینج ...

یه شیشه کوچیک بگیر نذرت رو ادا کن

ببین نذر ک میکنی یه صیعه هست تو گوگل بزن ببین اگر گفته باشی ب گردنته ندی کفاره هم داره اگر صیغه نگف ...

میگم ی سوال کی ک صیغه ادا نکرده نذرش چجوریه؟مثالشو‌میگی