2777
2789

بیاین بگین..خودمم الان میگم😁

اگه تاپیک گریه دار باشه، پربازدید میشه😑 افسردگی رو ول کنید بیاین شاد باشییییم😁😅❤❤

💕 وقتی اذان رو میگن، خدا دِل دِل میزنه، واسه اینکه به دعوتش "بـله" بگی...روی خدا رو زمین ننداز...💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفته بودم کفش بخرم...هی از این کفشای سیندرلایی بهم پیشنهاد میدادن😂😂😑

منم عصبانی شدم میخواستم بگم سینه‌ی پام پهنه...این کفشا ب پاهای من نمیاد...بلــــند میگفتم من سینه‌م پهنــــه این به پام نمیــــــاااااد😂😂😂😂هیچی خلاصه از کفاش بگیر تا همه همراهام ریسه میرفتن😐 منم نمیدونستم به کجا پناه ببرم فقط اینارو نبینم😂😂

💕 وقتی اذان رو میگن، خدا دِل دِل میزنه، واسه اینکه به دعوتش "بـله" بگی...روی خدا رو زمین ننداز...💕
یه بار سوالات آزمونی را برای یکی فرستادم دستم خورد استیکر مزخرفی براش رفت  از شدت استرس چت رو ...

🤦🏻‍♀️

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

یه بار تو جمعی شوهرم داشت از چشمهای همسایه که سبزبود میگفت که ایییی از این چشم رنگیا بعد اون ورم فامیلشون که دقیقا چشماش اون رنگی بود نشسته بود فهمید😐 ولی یه جورایی جمش کرد ولی ضایع بود🥲😅

کاش همه چی قد خنده های تو زیبا بود👈  🙆کوردم👉
یه بار سوالات آزمونی را برای یکی فرستادم دستم خورد استیکر مزخرفی براش رفت  از شدت استرس چت رو ...

😂😂😂اره پیش اومده ینی دیگه دستت به هییییج جا بند نیس😑

وای اون زمانی ک واتساپ جی‌بی اومده بود😑😑 ینی پیامه رو پاک میکردی، ولی طرف میدیدش😑عملا انگار راه بازگشتی نداشتی...تباه بود تباااااه

هر سه هفته یه بار که ازمون میدادم باید کارنامه‌شو میبردم پیش مشاورم...

یه سری پریود بودم، و حالمم افتضااااح...رنگ به رو نداشتم..عین میت بودم😂 فک کنین انقد حالم بد بود که مشاورم ( اقا بودن) فهمید😑😂😂

هی پشت سر هم میگفت بشین دخترم...مث همیشه نیستی..مریضی...مشخصه...میخوای یه روز دیگه بیای کارنامه رو بررسی کنیم؟؟

حالا منم اون وسط عین مرده‌ها بودمااا تو چشاش زل میزدم که نــــــــــه من حالم خوبه، اوکیم شما بفرمایید من دارم گوش میدم😑

هرچی میگفت دخترم بشین😂😂من میگفتم نه اوکیه حرفاتونو میفهمم

اخرش ب مامانم گفت ولی حال دخترت امروز خوب نبودا😑 باریکلا بهش با این حالش پیگیره و اومده😂😂

منم محــــو تماشــــای افــــق

😂😂😂اره پیش اومده ینی دیگه دستت به هییییج جا بند نیس😑 وای اون زمانی ک واتساپ جی‌بی اومده بود😑😑 ...

من به زنداییم فرستادم توی تلگرام بعدش چت رو یکطرفه پاک کردم تیکش یادم رفت بزنم

همون لحظه آنلاین بود دید

الانم یادم میفته حالم بد میشه🤦‍♂️

توی یه جمعی بودم برای کار ، به یه دختره گفتم این راه راهیه میخواد بیاد توی تیم ما؟ بعد فهمیدم اشناشو ...

😂😂😂

خالم معلمه...سختگیر و جدی و خلاصه از اینا که رو مخن😑

به روز همسایه قدیمی مونو تو خیابون دیدم، وایساد از خاطرات مدرسه‌ش گفتن و خلاصه در این بین خاله‌ی مارو هم مورد عنااااایت قرار داد...منم گوش دادم و خندیدیم و وقتی میخواستیم از هم جدا شیم، بهش گفتم که...خانم فلانی رو که گفتی...خالمه😂😂😂 هیچوقت ترس تو چشماشو یادم نمیره😂😂 ب خالم نگفتم ولی...منصفم😁😑😂😂