2777
2789
عنوان

تجربه از تزریق سینال اف لطفا بیایید اونایی ک باردار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 35917 بازدید | 28 پست

نه گلم درد بخاطر امپول و داروهاس .عفونتو نمیدونم شاید قرصه کافی نبوده  حتما برو دکتر معاینه کنه چون عفونت خودش باعث جلوگیری از بارداری میشه

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
نه گلم درد بخاطر امپول و داروهاس .عفونتو نمیدونم شاید قرصه کافی نبوده  حتما برو دکتر معاینه کنه ...

امپول و داروها رو ماه بعد باید استفاده کنم ک پریود شدم این ماه دارو نداشتم چون نوبت دکترم روز ۱۵ سیکلم رسید و زمان مصرف دارو نبود 

پس برم دوباره معاینه بشم ک اگر عفونت هنوز هست خوب شه واسه‌ی ماه بعد ک میخوام دارو استفاده کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها نمیدونم  ولی اگه یه هفته بعد  پریود شدن درد داری احتمالا روزای تخمک گذاری ولی اگه نزدیک پری اینجوردرد داری نمیدونم باور کن.اره سعی کن گرمیجات بخوری فقط تو پری  رازیانه نخوری خیلی بده تا روز اقدام و تخمک گذاری گرمی بخور بعدش خنکی  انشالله خبر بارداریو بدی

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
سینال خیلی امپول خوبیه فولیکول رو درشت میکنه. احتمالا رشد فولیکولات ضعیف بودن دکتر برات نوشته. برای ...

سلام دوستان من امروز و دیروز این آمپول رو تزریق کردم فعلا شرایط سونو رفتن ندارم اگر آمپول آزاد سازی نزنم باردار نمیشم؟

سلام دوستان من امروز و دیروز این آمپول رو تزریق کردم فعلا شرایط سونو رفتن ندارم اگر آمپول آزاد سازی ...

اگر تخمدانت برای ازادسازی مشکلی نداشته باشه فولیکولها خودشون ازاد میشن ولی اگر سایزشون بزرگ شده باشه یا تنبلی تخمدان شدید باشه و نتونه آزاد کنه، ممکنه کیست ایجاد بشه

اگر تخمدانت برای ازادسازی مشکلی نداشته باشه فولیکولها خودشون ازاد میشن ولی اگر سایزشون بزرگ شده باشه ...

مرسی عزیزم.واینکه شما میدونین ترشحات تخمک گذاری هر موقع داشته باشیم چن ساعت بعدش تخمک آزاد میشه ؟

مرسی عزیزم.واینکه شما میدونین ترشحات تخمک گذاری هر موقع داشته باشیم چن ساعت بعدش تخمک آزاد میشه ؟

برای من یکبار که امپول زده بودم و زمان دستم بود خدودا چهارپنج ساعت بعدش میشه کفت ازاد شد

ببخشید شما دوقلو باردار نشدید؟

نه عزیزم

سلام دوستان

میخواستم تجربم رواز این آمپول سینال افوامید داشتن باهاتون به اشتراک بذارم البته یه جورایی نیت کرده بودم نتیجه بگیرم حتما بیام بگم چون خودم خیلی این نظرات رو خوندم و کمکم کرد🥺

من تقریبا ده ماه دارو خوردم بخاطر تنبلی تخمدان ولی بعدش فهمیدم فولیکول بالغ هم ندارم که دکتر برام امپول نوشت روز ۶،۸،۱۰که اون ماه نتیجه نگرفتم وماه بعد دوباره امپول روز ۵،۷،۹زدم که خداروشکر فولیکولم روز ۱۲بود۱۵،۱۶ وسیکلم۳۰روزه هست وروز۱۳،۱۴،۱۵امپول آزاد سازی زدمکه خداروشکر نتیجه گرفتم والان سه ماهه باردارم🥺

اینم بگم ماه های اخر خیلی مراقبت کردم ساعت خوابم تنظیم کردم چیزهای گرم میخوردم مخصوصا اوایل پریودی مثل دمنوش رازیانه وتخم شنبلیلهو روغن محلیو ماه اخر روز اول پریودی رحمم رو باد کش کردم خودم که بنظرم خیلی تاثیر داشت واسترسواز خودم دور کردم.شما تلاشتون رو بکنید وامید به خدا داشته باشید.امیدوار مفید بوده باشه🙏

نه گلم درد بخاطر امپول و داروهاس .عفونتو نمیدونم شاید قرصه کافی نبوده حتما برو دکتر معاینه کنه چون ...

سلام عزیزم ببخشید یه سوال دارم شما ماه دوم نتیجه گرفتید من ماه دومه که دارو مصرف میکنم

مژده آمدنت قیمت جان می ارزد.                    لبیک یا مهدی 

سلام عزیزم ببخشید یه سوال دارم شما ماه دوم نتیجه گرفتید من ماه دومه که دارو مصرف میکنم

سلام عزیزم اره خداروشکر   امیدت به خدا باشه انشالله باردار میشی