2777
2789
عنوان

خانوادم ادم نیستن

233 بازدید | 15 پست

ازبچگی تومحیط دعوا بزرگ شدم 

هم بی خانوادم هم بد سرپرست این واقعا بده ک هردو مورد رو داشته باشی

حتی بخوان بگن فلان سبد روهم جابه جاکن تهش دعوامیکنن باهم 

منو عصبی کردن 

هیچکس نمیاد واسم خواستگاری بااینکه ۲۴سالمه قیافه خوبی دارم از خیلیا ک ازدواج کردن نمیگم خدام ولی کم نبودم

سراین خانواده هیچکس نه باما رفت و امد میکنه نه میادخواستگاری تا به خانوادمم میگم میگن که اونا فقط باید توروبخوان تابیان چکار به ما دارن

اخه دوره زمونه این حرفا تموم شده امروزه همه به خانواده ادم میرن نه فقط خودش 

خدایا چرا منو کمال گرا افریدی اونم وسط اینا

تازه خانواده واقعیمم نیستن....نپرسین خانوادت کجان اونا مردن..

تاکی عذاب بکشم

توانایی مستقل شدن روهم ندارم

شکست عشقی هم تا دلتون بخواد خوردم

حتی در حد ۷ساله بودم باکسی تهش شد شکست  پس دیگه هیچی هعی خدا بزرگیتو شکر

من این اهنگ بابک جهانبخشو خیلی دوس دارم (خودمو دارم که)وقتی تک و تنها توی یه استان دور و غریب بودم که فقط ادمای نامرد دور اطرافم بودن و چشمام پراز اشک میشد از بی کسی، این اهنگ توی فروشگاه پلی شد و انگار اروم جون من بود.
دختر پولادین باش

اره واقعا از پولادم ک هنوز زندم واسه همینه این اسم گزاستم

من این اهنگ بابک جهانبخشو خیلی دوس دارم (خودمو دارم که)وقتی تک و تنها توی یه استان دور و غریب بودم که فقط ادمای نامرد دور اطرافم بودن و چشمام پراز اشک میشد از بی کسی، این اهنگ توی فروشگاه پلی شد و انگار اروم جون من بود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اکثر خانواده ها اینطورین .

سر همه چی بحث و جنگ و دعوا .‌

واقعا خیلی زیاده ‌ 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

حق داری والا مخصوصا بین همسایه هاتون حتما نمیتونی راحت رفت و آمد کنی

چی بگم واقعا

چی بگم واقعا

تو به خوب بودنت ادامه بده چون کسی که باید ببینه هم میبینه هم شنونده ی خوبیه یا درس بخون یا از یه آدم خیرخواه خودت بخواه خواستگار خوب برات پیدا کنن ازدواج کنی راحت شی انشالله .

تو به خوب بودنت ادامه بده چون کسی که باید ببینه هم میبینه هم شنونده ی خوبیه یا درس بخون یا از یه آدم ...

من الان ارشد میخونم ولی هرکی هم خوشس بیاد درحد رل زدنه

من توجامعم هیچکس نمیادخواستگاری تازندگیمو میفهمه

من الان ارشد میخونم ولی هرکی هم خوشس بیاد درحد رل زدنه من توجامعم هیچکس نمیادخواستگاری تازندگیمو می ...

اشمالی نداره اصلا نا امید نشو اتفاقا توی زندگی یه جا هست که برمیگردی میگی خوب شد صبر کردم تا این اتقاق خوب افتاد فقط کافیه ایمان داشته باشی بخدا پشیمون نمیشی .‌

اشمالی نداره اصلا نا امید نشو اتفاقا توی زندگی یه جا هست که برمیگردی میگی خوب شد صبر کردم تا این اتق ...

ممنون از دلگرمیت عزیزم

ممنون از دلگرمیت عزیزم

فدات عزیزم آخه منم توی همچین شرایطی بودم مطمئن باش بعد هر سختی آسونی هست دیدم که دارم بهت میگم.

انشالله که خوشبخت بشی فقط برای ازدواج با هرکسی زود عجله نکن.

فدات عزیزم آخه منم توی همچین شرایطی بودم مطمئن باش بعد هر سختی آسونی هست دیدم که دارم بهت میگم. انش ...

انشالله توهم خوشبخت باشی مرسی عزیزدلم

امیدوارم روزهای روشن شما هم از راه برسه

از صمیم قلب آرزو میکنم که دلت شاد بشه و زندگی سرشار از عشق و محبت واقعی رو تجربه کنی دختر جان

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!!