2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر کسی اطلاع داره لطف کنه جواب بده

سلام دخترتون که برتی قد میبردید دکتر قدش بلند شد آخرین پیامی که ازتون دیدم گفتید یک سال هست پریود میشه بعدش افزایش قد داشت ممنون میشم جواب بدید؟ 

سلام دخترتون که برتی قد میبردید دکتر قدش بلند شد آخرین پیامی که ازتون دیدم گفتید یک سال هست پریود می ...

الان ۱۶ سالشه قدش ۱۵۹ .اونموقع ۱۵۶ بود اگر اشتباه نکنم 

💑=👧👧🧒
الان ۱۶ سالشه قدش ۱۵۹ .اونموقع ۱۵۶ بود اگر اشتباه نکنم 

ممنون که جواب دادید 

دختر من هم ده ماه هست پریود شده قدش 154 هست چند تا سوال خدمتتون داشتم 

شما چیکار کردید که سه سانت دیگه رشد کرد؟ 

میشد چند ماه تغییری نکنه بعد دوباره رشد کنه چون دختر من خیلی توقف رشد داره؟ 

ممنون که جواب دادید  دختر من هم ده ماه هست پریود شده قدش 154 هست چند تا سوال خدمتتون داشتم&nbs ...

کار خاصی نکردم .فقط دخترم هفته ای یک الی دوبار والیبال میره و تغذیشم بعد از بلوغ بهتر شد .قبلآ بد غذا بود 

💑=👧👧🧒
عزیزم قد خودت و همسرتون چنده؟

خودم 160 شوهرم 175 هست

اون داروهایی که گفته بودید دکتر نوشته ویتامین دی و آ تاثیر داشت؟ 

شما دخترتون را حجامت هم بردید؟ 

عکس مچ دست هم اون وقت ها گرفتید سن استخوانی چند بود؟ 

خودم 160 شوهرم 175 هست اون داروهایی که گفته بودید دکتر نوشته ویتامین دی و آ تاثیر داشت؟  شما ...

یه مدت کوتاه خورد دیگه نخورد.

نه حجامت نبردم

سن استخوانی حدود ۱۵ سال بود 

💑=👧👧🧒
وزن دخترتون چنده؟

وزنش 40 کیلو هست 

یعنی بعد از اینکه سن استخوانی 15 بود بازم سه سانت رشد کرد؟ دختر من یه سال پیش گرفتم گفت 14 هست حالا دیگه جرات نمیکنم بگیرم میگم شاید بگه دیگه بسته شده 

ببخشید زیاد سوال میپرسم اون موقع خودش چند سالش بود که سن استخوانی را گفت 15؟

وزنش 40 کیلو هست  یعنی بعد از اینکه سن استخوانی 15 بود بازم سه سانت رشد کرد؟ دختر من یه سال پی ...

بله بعد از عکس استخوان

نظر دکتر این بود که تقریبآ صفحات رشد بسته شدن 

حدود۱۴ سال

💑=👧👧🧒
بله بعد از عکس استخوان نظر دکتر این بود که تقریبآ صفحات رشد بسته شدن  حدود۱۴ سال

بازم تشکر میکنم که وقتت گذاشتید پاسخ دادید خدا کنه دختر منم یه سه چهار سانت دیگه بلند بشه منم از غصه در بیام اینقدر فکرش، هستم که همه میگن مریض میشی مطمئن هستم که خیلی روم تاثیر گذاشته و حالی دارم که آرزو میکنم این غم تموم بشه چون برعکس اطرافیان هم هر طوری شده قد دختراشون را بلند کردند فقط من نتونستم هیچ کاری بکنم 

بازم تشکر میکنم که وقتت گذاشتید پاسخ دادید خدا کنه دختر منم یه سه چهار سانت دیگه بلند بشه منم از غصه ...

خواهش میکنم 

نگران نباش چند سانتی بلندتر میشه..فقط بگو ورزش‌های کششی انجام بده .بارفیکس هم اثر مثبت داره 

من طب سنتی رو امتحان نکردم به نظرم شما امتحان کن چون شنیدم واقعآ تآثیر داره

💑=👧👧🧒