2777
2789

دیروز اومدم قهر بعد از ۱۲ سال ، هر بدی کرد یه کلمه به خانوادم حرف نزدم ولی پریشب رفت طبقه پایین پیش مادرش و سر موضوع الکی کلی به من فحش داد و جیک و پوک زندگیمو ریخت وسط و کلی تحقیرم کرد، تازه به مادرش میگفت چرا من باهاش دعوا میکنم تو طرف اونو میگیری ؟ نباید بهش رو بدی! 

منم خیلی احساس حقارت کردم ، دیروز بعدازظر چون پدرمادرم سفرن، اومدم خونشون قهر، کارت بانکیمم خالیه و از خونشون شبا میترسم چون ویلاییه و شبا مخصوصا درختای تو حیاط ترسناک میشن ، با علم به همه اینا اصلا نه پیامی داد نه زنگ زد فقط به مادرش گفته اگه امشب نیومد ازش شکایت میکنم! 

اینا در صورتیه که مادرش که طبقه پایین ما تنهاست رو نمیذاره شبا تو خونه خودش بخوابه و به زور میارتش بالا  

امان از بخت بد

خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم گذشت کن خودت زنگ بزن خودتو لوس کن بیان دنبالت .قهرکردن خوب نیست پدرمادرتم ناراحت نکن 

آخه خیلی تحقیرم کرد و حریم زندگیمو پبش مادرش از بین برد ، انتطار دارم برام ارزش قایل بشه نه اینکه بدتر بهم بگه برام ارزشی نداری

بعضی وقتا کم کردن روی یه نفر ارزش داره که شب تو بغل ترس هات بخوابی

ی درصد فک کن مردای ایرانی روشون کم شه و بگن حق با زنمه مقصر منم 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞