2777
2789
عنوان

انحراف چشم کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 36 پست
عزیزم بیشتر توضیح میدی دخترت چند سالشه؟چه علائمی داشت؟ دکتر چی بهت گفت؟

گاهی متوجه میشدم چشماش به سمت بیرون منحرف میشه چند جا رفتم دکتر گفت عضله چشمش ضعیفه و ویتامین و روی میدادن ولی کم کم دیدم داره بدتر میشه نوبت گرفتم پیش دکتر سنجری الان دخترم عینکی شده و روزی یک ساعت چشماش که انحراف داشت  رو میبندیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اخه نمی زنه الان دو ساله چهار ماهشه اصلا عینک نمیزنه چشماشم نمیزارن ببندیم 

فکر کردی دختر من میزد هر دفعه در آورد به زور زدم به چشمش  الان خیلی بهتر شده  فهمیده ما کوتاه نمیایم دیگه میزنه

چه جوری دوسالشه عینک میزنه من حتی عینک پودی بامزه هم گرفتم برای عکاسی اصلا نزد پرتش می کنه 

روزای اول خودمم عبنک زدم ببین باید با سماجت و تشویق و هر راهی هست اگر نیاز به عینک داره بزنی براش

روزای اول خودمم عبنک زدم ببین باید با سماجت و تشویق و هر راهی هست اگر نیاز به عینک داره بزنی براش

درسته انشالله که بهتر میشه عزیزم 

منم نگرانم خیلی نمیدونم چیکار منم دست نگه دارم تا بزرگ تر شه اخه دکترش گفت فعلا بزار همینجوری بمونه 

یا اینکه بلرم جای دیگه

درسته انشالله که بهتر میشه عزیزم  منم نگرانم خیلی نمیدونم چیکار منم دست نگه دارم تا بزرگ تر شه ...

باز خودت میدونی ولی بیماری  ها تو بچگی درمانش راحتتره 

انشالله خدا به بچه شما هم سلامتی عطا کنه و بهت0ر شه