همسایه مون اسکله شیره شو تو قابلمه پایین گذاشته بعد همش میگه از حجمش کم شده ورداشتم بردن ،به مت میگه تو تو حیاط نذری پختی کسی میومده ورداره ببره کلا به همه چیز شک دارن همش در کوچه رو قفل میکنن 😐
ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:)
ینی دگشو با شیره پایین گذاشته رفته بیرون منم تو این فاطمه نذری پخش،کردم البته من نذری تو خونه بود تو حیاط نبود اومده به من میگه سر شیره مو ورداشتن حجمش م کم شده
ینی دگشو با شیره پایین گذاشته رفته بیرون منم تو این فاطمه نذری پخش،کردم البته من نذری تو خونه بود تو ...
اسی ببخشی شیره چیه
شیر اب منظورته
ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..