2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم ب بچه شیر نده شیر خشک مگه چشه

من ۱۶۰ قدمه۴۷ کیلو م حیلی لاغری 

توچجور زنده ای دختر

اسمم برای این پپپپَعع است چون هرچی اسم میزدم قبول نمی‌کردعصبانی شدم گفتم پپَپَعَعَ این رو قبول کرد 🤣
عزیزم منم قدم ۱۶۷ عه و وزن ۴۵🤦‍♀️ روزی حداقل ۲۵۰۰ کالری باید مصرف کنی

نه بابا کمه من برای ۳.۵ کیلو ک اصفهان کنم باید ۲۹۰۰ کالری روزانه داشته باشم 

اسمم برای این پپپپَعع است چون هرچی اسم میزدم قبول نمی‌کردعصبانی شدم گفتم پپَپَعَعَ این رو قبول کرد 🤣

سلام عزیزم 

کالری شماری باید حوصله بزاری 

و اگه میخوای مثلا تو یه ماه 4/5کیلو اضافه بکنی 

باید روزی 4000 /4500کالری بخوری

تا بتونی ب وزن دلخواهت برسی

غذاهای پرکالری بخوری روزی 5وعده داشته باش و اصن نزار گرسنه بمونی 

اگه کم اشتها هستی قبل غذا خرما یا شیره یا رب انار بخور بعد غذا هم همینطور 

مولتی ویتامین بخور  هر روز 

سلام عزیزم منم قدم ۱۷۴عه وزنم ۵۳ بود سال ها اصن تکون نمیخورد الان سه هفتس شربت راسیپ میخورم شدم ۵۶ حتماااا امتحانش کن شربت ویتامینس اشتهارو خیلییی خوب میکنه البته قبلش با دکتر هماهنگ کن واسه نی نی که شیر میخوره خدایی نکرده مشکل پیش نیاد

من۱۶۵ وزن ۴۱🤯🤯🤯 

منم در دوران شیردهیم 

همه میگن نابود شدی نمیدونم چه کنم 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

فرنی نشاسته

سیب زمینی

برنج دمی یا کته

سویق حبوبات مخصوصا گندم

ژله

ولی بنظرم با متخصص تغذیه مشورت کن تا اصولی چاق بشی نه که فقط شکم و پهلوهات بزرگ بشن

حداقل کاری که میتونیم بکنیم؛ ســــلامـــتی و فـــرج حضرت مهــــــدی موعود (عج) صــلــــواتـــــ.
بنظرم ب بچه شیر نده شیر خشک مگه چشه من ۱۶۰ قدمه۴۷ کیلو م حیلی لاغری  توچجور زنده ای دختر

من قدم 170

46کیلو بودم زنده بودم😂😐

با کالری شماری 58 شدم دیدم شکم درآوردم دیگه ادامه ندادم 5 ماهه هس ترک کردم وگرنه 70کیلو میشدم اگه ادامه میدادم

توروخدا دنیا رو ببین اون یکی تاپیک‌ دربه در دنبال قرص لاغری بودیم اینجا دنبال چاق شدن

اخه خدا چرا به همه ی اندازه ندادی😔😔😔😔😔 اسی من اضافه وزنمو بدم ب تو هردو ب وزن نرمالمون میرسیم😄

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
من قدم 170 46کیلو بودم زنده بودم😂😐 با کالری شماری 58 شدم دیدم شکم درآوردم دیگه ادامه ندادم 5 ماه ...

حیلیی لاغر بودی ک