2777
2789

واییی پسر من یعنی دو ساعت یکسره شیر میخورده ،یه ربع میخوابید و باز پامیشد جیغغ میرد شیر مبخواست ، باور کن وقت نمیکردم یه دل سیر دسشویی برم🥲🥲😂 ،برو خدات رو شکر کن شکم گنده نیس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر منم همین بود .فک کنم از لبنیات زیاد استفاده میکنی مزه شیرو دوست نداره یا اینکه شیرت غلیظه زود سیر میشه .ولی من دلم طاقت نمیاورد‌ تند تند بیدارش میکردم به زور هم که شده شیرش میدادم .

چیزی ندارم بنویسم خوووووومگه چیعععع
تفش میکنه

خداااااا صبرت بوه عزیزمممگگ من موه سفید شد سر شیرنخوردن دخترم الان دیگه دوسالشه اما نصف عمرم رفت برااین مشکلش، فقط وفقط وفقط با مشاور شیردهی صحبت یه مشاور خیلی خوب پیدا کن ببین من نمیخام تبلیغ کنم بخدا اگه کشیو پیدا کردی هیچ اگه نکردی خانم فرخ ف ال تو اینستا پیج داره اون منو نجات داد، بااینکا فک میکنی اصلا مشکل از طرز شیر دادن نیست صد در صد هم میگی مطمئنی ولی اشتباه میکنی، بایه مشاور حرف بزن کمکت کنه من از۳ماهگیش تا۹ماهگی پدرم دراومد وبالاخره گفتن با مشاور صحبت کن ومشکل حل شد طی یکهفته،مستونس تاپیکهای پارسال منو ببینی چقدجگرخونی کشیدم، امیدوارم خیلی زود شیرخوردنش درست شه

..........

دکتر به من گفت بچه ام آلرژی داره به پروتئین به همین خاطر قطره میلکازیم داد با شیرخشک اچ.آ. گفت قطره رو بریزم داخل شیرخشکش. البته شیرخشکی که من میدم کمکی هست. 

برای بیدار شدنش هم میتونی پتو و پوشکش رو باز کنی. از جای گرم و نرم دربیاد احتمالا بیدار بشه. من خودم معضلی داشتم با بیدار کردن دخترم واسه شیر. این راه جواب داد. 

کاش بعد از این روزهای پرالتهاب/ عشق، مسری ترین بیماری این شهر شود💞