2777
2789

انگار نمیشه 

واستا ببینم برا من شد وگرنه امسال رتبه داغونی میاوردم

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سری جمله هست که میگن

اینکه هیچ چیز تو دنیا کامل و بی نقص نیست

فقط شروع کن و قدم به قدم برو جلو، به مقصد فکر نکن

من روش خودم اینکه که اصلا به مقصد فکر نمیکنم. فقط برای اون روزم برنامه میریزم و میگم تا فلان ساعت فلان کار باید تموم بشه و دیگه حق برگشتن بهش رو نداری. باید بری مرحله بعد

😂😂😂 این نوع کمال‌گرایی ها به کار میاد

منظورم اینه ک کمال‌گرایی و حل کردم وگرنه مثل سال‌های قبل درس نمیخوندم 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

کمال گرایی چیه؟

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️