2777
2789
عزیزم هر مدلی هست دیگه. مرد پولدار هست متوسط هست فقیر هست  یکی خسیسه یکی خوب خرج میکنه. به ن ...

شوهر بی فکر من شغل و در امد خوب داشت درگیر قمار فوتبالی شد شغل و اعتبارش رو از دست داد الان از اون ادم سابق چیزی نمونده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزمزمه درامدتون چطوره فضولی نباشه آخه من همش میگم کافه بزنه

کافه نیست البته اسپرسو و قهوه میده ولی قیلون میده با املت و نیمرو و چایی و این چیزا دیگه. ۱۲ کرایه میده ۸ ب کارگرش میده ۲۰ هم برا خودمون میمونه بستگی داره زمستان ها ۳۵ هم درآمد داشته

متاهل و متعهد♥️💍ی قنادِموفق💪پروفایل دخترمه کپی نشه🥲🫠عاشق پیشی🥺🐈‍⬛

شوهر من فعلا راننده اسنپ هست بیشتر خرجی زندگی منو پدرم ور حد معمول خوب میده شوهرم خیلی کم خرج میکنه ...

خرج شما و پدرتو میده. دو سومی ک در میاره بهت میده

بعد دستی ازت میگیره ناراحت میشی؟ حالت خوبه؟

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

گرانبها که سیاست داری بگو چجوری و با چه سیاستی شوهر پولدار و مهربون پیدا کنم؟😂

دنبال شوهر پولدار نباشین تا پولدار بیاد 😂😂

والا من دنبالش نبودم و اومد .گفتم شاید قانون کاینات بلعکسه

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

شوهر من فعلا راننده اسنپ هست بیشتر خرجی زندگی منو پدرم ور حد معمول خوب میده شوهرم خیلی کم خرج میکنه ...

بدیادش میدی پشیمون میشی ازکارت بره یه کاره دیگه جوانه وسالم،،

ببخشید گرافیست یعنی چجوری؟ چه کارایی انجام میدن؟  این نت یاری نمیکنه🤦🏾‍♀️😑

طراحی سایت ،فتوشاپ،بیشتر فتوشاپ کار می‌کنه الان تو ی شرکت کار طراحی بخش مارکتینگ انجام میده

زندگی رسم خوشایندی است.زندگی بال پری دارد به وسعت مرگ.پرشی دارد اندازه عشق.....
شوهر بی فکر من شغل و در امد خوب داشت درگیر قمار فوتبالی شد شغل و اعتبارش رو از دست داد الان از اون ا ...

بله منم دو تا شوهر خاله دارم‌که دقیقا یکی سر عیش و نوش زندگیشو به باد داده هرچی درمیاره خرج ج د ه ها میکنه

یکی هم سر همین قمار و اینا.

آره خداروشکر تا الان نشده دست روی یه چیزی بزارم بگه نه این فلانه و عیب روش بزاره بی چون و‌چرا میخره

برای خرید خونه من سر در نمیارم خودش میخره سیب زمینی و پیاز و پیاز قرمز و گوجه و خیار و.. هم میره خودش میخره 

زیتون بقیه چیزا هم خودش میخره من کاری ندارم خونه هم قسمت بندی کردیم اون اتاقا و حمام و دستشویی رو تمیز کنه من هال و‌آشپز خونه

خوب پسنداز میکنه به موقعشم خوب خرج میکنه 

شغل خودم فیزیوتراپ هستم دوره های مامایی هم خوندم یه چییزایی بلدم ولی شغل اصلیم فیزیو هست حقوقم بستگی به مراجعه هام داره ولی اکثرا حقوقم پونزده تومن هست 

همسرم هم هم کسب و کار اینترنتی داره ماهی سه تومن شاید هم دو تومن در میاره شغل اصلیش هم پزشکه 

حقوقشم بستگی داره ولی اونم همین حدودا پونزده و بالاتر ..

چشم ها دریچه ی روحن!...

دنبال شوهر پولدار نباشین تا پولدار بیاد 😂😂 والا من دنبالش نبودم و اومد .گفتم شاید قانون کاینات بل ...

دقیقا گل گفتی قانون کائنات برعکسه😂

دکتر پوپولیان هستم مشاور رابطه💵ازدواج💵طلاق💵شوهرپولدار💵