2777
2789

دوماهه عمل کردم همه ی بخیه هارو کشیدم الان چندروزه روی دماغم همونجا که استخونه جوش زده امروز روش باز شد نوک نخ بخیه ازش زده بیرون.چرااینجوریه؟چجوری میکشنش؟البته درحد لمس بیرونه اصلانمیشه گرفتش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی میگی؟ چرا باید بمونه گلم؟ آخه هی جوش میزنه

اره چون دکتر من به من گفت اون بخیه باید بمونه اصلا دست نزن

اینکه جوش می زنه رو با دکترت در میون بذار یا چرک خشک کن بخور

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
چرا فکر کردی شجاعم؟    

درد داره بخیه ها خوب چجوری خودت کشیدی 

من اون لحظه که کشیدن اسپیلن هامو حس کردم یه تیکه از وجودم رو بریدن کشیدن بیون خیلی درد داشت 

تو عمل اصلا دردی نداشتما ولی بخیه نگم ...

اره چون دکتر من به من گفت اون بخیه باید بمونه اصلا دست نزن اینکه جوش می زنه رو با دکترت در میون بذا ...

آها پس تجربشو داشتی،خیلی ممنون.کاش جوش نشه قوس دماغمو خراب نکنه اصلا پنج سال میذارمش 😄

درد داره بخیه ها خوب چجوری خودت کشیدی  من اون لحظه که کشیدن اسپیلن هامو حس کردم یه تیکه از وجو ...

آها نه خودم که نکشیدم من اینجوری حرف میزنم😄منظورم اینه رفتم دکتر کشید

آها پس تجربشو داشتی،خیلی ممنون.کاش جوش نشه قوس دماغمو خراب نکنه اصلا پنج سال میذارمش 😄

دست تو نیست که خودش می افته😂

واسه جوشت چرک خشک کن بخور

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست