2777
2789
عنوان

دختربرادر

215 بازدید | 10 پست

بچه هامن دیشب رفته بودم مهمونی بعداین بچه برادرم هرکی میخاست بچه های منوبوس کنه میپریدبغلش میگفت ولش کن باهاش قهرباش منوبوس کن من به دخترام یاد دادم دوست داشتن هیشکی واستون مهم نباشه ک اگه فردا کسی فرق گذاشت اذیت بشن ولی این خودشوبه همه میچسبونخ ب نظرتون بچه های من مشکل دارن یابچه برادرم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صد در صد بچه برادرت حسوده دختر برادر منم همینطوره تازه وقتی بچه منو تنها گیر میاورد ازیتش میکرد 

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
چه بچه وزه ایه  مگه میشه

خیلی جالبه واسم من خودمم همینجوریم دنبال جلب محبت هیچ کس نیستم دخترامم همینن ب زوربوس میدن بقیه ولی این اینجوریه میترسم دراینده هم همش دنبال محبت بقیه باشه

بعضی بچه ها ازکودکی حسودن وبدجنس حالابه کی رفتن خدامیدونه وچرابعضیا هم ازکودکی مهربونن به دختری دوست دخترم بودکوچیکترم بودمربی قرانشون میگفت بهش گفتم بیابادوستات بازی من اونم‌ گفته بودمادرم میگه باهیچ کس بازی نکن درشان مانیستن

بعضی بچه ها ازکودکی حسودن وبدجنس حالابه کی رفتن خدامیدونه وچرابعضیا هم ازکودکی مهربونن به دختری دوست ...

این مامانش همش دنبال اینه ک نظربقیه روجلب کنه وهمه تعریفش بدن ودخترشم احساس میکنم مثه خودشه