poetry مدیر استارتر عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 6722 عنوان یه شلوار نیم بگ آبی خریدم ... 198 بازدید | 7 پست بعد یه ماه استفاده یه لکه هایی عین قطره آب روش مونده ، زیادم هست ، هر چی شستم نرفت راه حلی دارید؟؟ 'زندگی رو بزار رو حالت پرواز و به سمت رویاهات پرواز کن'🕊🤍️ 1402/06/14 | 21:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترک_قدیم عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 5446 بده رنگش کنن اگ نمیره سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد
kkkkm عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 5828 لیه یا طرح لی این لی کمرنگا همینن لی پررنگ بگیر بعد این یا زغالی بهتره
poetry مدیر استارتر عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 6722 بده رنگش کنن اگ نمیره کجا بدم ؟بعد آبی یخی هست مطمئنی رنگ میکنن؟ 'زندگی رو بزار رو حالت پرواز و به سمت رویاهات پرواز کن'🕊🤍️
منگوله_گوش_میرزا عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 17305 ندی رنگ کنن باز میره یکیم میگف شبیه تاناکورا میشه دیگ ❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
poetry مدیر استارتر عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 6722 لیه یا طرح لی این لی کمرنگا همینن لی پررنگ بگیر بعد این یا زغالی بهتره لی آخه این به مانتوم میومد لی زغالی دارم 'زندگی رو بزار رو حالت پرواز و به سمت رویاهات پرواز کن'🕊🤍️
poetry مدیر استارتر عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 6722 ندی رنگ کنن باز میره یکیم میگف شبیه تاناکورا میشه دیگ پس چیکارش کنم؟ 'زندگی رو بزار رو حالت پرواز و به سمت رویاهات پرواز کن'🕊🤍️
دخترک_قدیم عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 5446 کجا بدم ؟ بعد آبی یخی هست مطمئنی رنگ میکنن؟ اهاا یخی بد میشهاگ پررنگ بود یچیزیفک کنم باید بیخیال شلواره شی سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد