2777
2789
عنوان

از دست مادرشوهر وجاری خسته ام

524 بازدید | 13 پست

من نزدیکشون نمیشم ولی مادرشوهرش همش به من میفهمونه اون بیشتر دوست داره 

خب دوست داشته باشه چرا دست از سر من برنمیداره 

خدا یا مهری و معصوم رو عاقل کن یا لعنتت.              تاپیک زدم جهت همدردی،،😞

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

یه جاری دیگم دارم خیلی موذی فاطمه از سکوتت متنفرم که خودتو فهمیده نشون میدی عوضییییی!

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه میشه کرد دیگران رو نمیشه تغییر داد

بخدا من کارشون ندارم ماهی یکبار میرم حرفهای معمولی هم میزنم اصلاااا درباره جاری یا خواهر شوهر یا هیچی نمیگم مادر شوهرم فقط هی الکی میگه منو حرص بده خب حرص بده آخرش که چی....

خوش به حال خودم که جاری مادرشوهر نمی‌بینم 😂البته تو ی ساختمونیم نه میرم پیششون نه میان راحت راحتم 😂

زندگی رسم خوشایندی است.زندگی بال پری دارد به وسعت مرگ.پرشی دارد اندازه عشق.....
هی داری دایره رو وسیع میکنی هاااا

این داریم خداییش خوبه خودش ،فقط خیلی سکوت می‌کنه یا حرف زدنی خیلی ادعای فهمیده بودنش میشه☹️

[QUOTE=308880944]خوش به حال خودم که جاری مادرشوهر نمی‌بینم 😂البته تو ی ساختمونیم نه میرم پیششون نه میان راحت راحتم  ...[/QUOT

خوش به سعادتت شوهر من میگه شمر هم باشن صله رحم....

[QUOTE=308880944]خوش به حال خودم که جاری مادرشوهر نمی‌بینم 😂البته تو ی ساختمونیم نه میرم پیششون نه ...

چه صله رحمی ک بعدش اعصابت به هم بریزه

زندگی رسم خوشایندی است.زندگی بال پری دارد به وسعت مرگ.پرشی دارد اندازه عشق.....
خب چون میبینه حرص میخوری میگه دیگه اگه تو نگاهت میدید به هیچ جات نیست دیگه نمیگفت یا چند بار بحث‌رو ...

شاید باور نکنی بحث عوض میکنم، یا مثلا تعریف جاریم می‌کنه میگم خداییش معصوم زن خوبیه حقش آدم ازش تعریف کنه...خلاصه آتو نمیدم 

ولی ول کن نیست مثل بچه ها رفتار می‌کنه مادر شوهرم

چه صله رحمی ک بعدش اعصابت به هم بریزه

شوهرم از قطع رابطه متنفره میگه نریم روزی کم میشه  شده ۵دقیقه بشینیم برگردیم 

ولی شوهرم پشتمه هیچ کس بهم حرف نگه ،فقط به مادرش چیزی نمیگه

شاید باور نکنی بحث عوض میکنم، یا مثلا تعریف جاریم می‌کنه میگم خداییش معصوم زن خوبیه حقش آدم ازش تعری ...

مادر بزرگ منم همینه. دوتا از عروساش بی هنر وبی نهایت بی فرهنگن ولی چون میخواست دوتا عروسی‌که مد نظر پسراش بود رو نگیره رفت اینا رو گرفت حالا عروسای‌دیگش کارمند ودکترا دارن فقط از اون دوتا تعریف‌ میکنه وهمچنین از بچه هاشون اگه معدلشون خیلی خوب شه میاد به خواهر من که پزشکه پزش رو میده کلا میخواد ثابت کنه خیلی خوبن ما هم به سوزش میگیم الان دیگه فلان چیز عادیه ما بهترش‌رو داشتیم یا داریم یا با یه پوز خند ریز سرمو میکنم تو گوشی خودش دیگه از رو میره