سلام
من الان بیست و خردی سنمه اما به هر حال بچه دیروزم دیگه
اینا حرفاییه تو دلم در مورد پدر مادرمه اگر شما هم چیزی هست بگید
۱. لطفا ۱گه همو نمیخواید جداشید یا اگر بخاطر حرف در و همسایه باهم موندید اینو تو سر بچه نکوبید بخاطر شما موندم
۲. دردودلاتون رو با بچتون نکنید!
۳. بدترین حرفی تو شش سالگیم شنیدم فقط یک بار و هنوز یادمه مادرم بهم گفت من که طلاق میگیرم نیرم تو بمون با بابات
۴. اگر بچتون ناخواسته باردار شید و تصمیم به سقطش داشتید بعد نگهش داشتید به همه جا جار نزنید این کاریه پدر مادر من کردند و الان از دور اطرافیان شنیدم ( خصوصا وقتی حرف پدر مادرمو گوش نمیدم ) شنیدم میگن کاش همونوقت سقطش کرده بودی
۵ . حرف شما یا دعواهای شما میتونه برای بچتون خیلی بد و بزدگ جلوه داده بشه پس لطفا جلوی اون دعوا نکنید.
۶. تورو خدا پیش خانواده تون بد همسرتون رو نگید چون بچه تو گیجی گیر نیکنه الان بابای من خوبه یا بد؟
فکر نکنیو بچه نمیفهمه پدر مادر هایی وجود دارند که بچشون پنج شش سال داره تو روی بچه حرف زشت بهم نیزنن و بغل و بوس ناجور و... بی هیچ قصدی با عنوان اینکه بچس نمیفهمه
و شاید بتونم بگم بدترین ضربه ای بچه تو بچگیش میخوره
بچه پیش مادرش میخوابه و اونا میگن این که بچس و میان کنار همون بچه هر کقافتکاری نیکنن با عنوان اینکه خوابه و نمیفهمه در حالی اون طفل معصوم بیداره و داره زجر میکشه
تورو ابوالفضل اینو دارم قسمتون میدم اگررررر بچتون خواست حرفی بهتون بزنه بذارید بزنه من هیچوقت جرات نکردم به مادرم بگم برادرم ..... و هر بار حرفو عوض میکرد ساکت شو و میدونستم قبول نمیکنه که برادرم و... و اولین بار فقط ۸ سالم بود که به بابام گفتم داداش گفته بیا زیر پتو بخوابیم بازی کنیم و.... و شاید باورتون نشه جوابی از سمت پدر مادرم خصدصا پدرم شنیدم اینه کرم از اینه خودش مقصره و....
توروخدا هوای بچه هاتونو داشته باشید