2777
2789
عنوان

کیا فکر میکنن از اربعین جا موندن؟

244 بازدید | 31 پست

تسلیت عرض میکنم فرا رسیدن اربعین امام حسین ع رو

کسایی جا موندن که حتی حسرت و ارزوی زیارت اربعین رو هم ندارن.... ان شاءالله همه ارزومندای زیارت به ثوابش میرسن

فردا توی مشهد پیاده روی به سمت حرم امام رضا جان هستش. اگر خدا بخواد میرم و بیاد همتون هستم.... 

هفته پیش جای همتون خالی بین الحرمین به نیت همه نینی سایتیها زیارت عاشورا خوندم.... دلم تنگ شده برا حال و هواش

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

خوش بحالت😭

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش بحالت😭

بخدا به نیت همه دوستای نینی سایتی دعا کردم. ان شاءالله بزودی دوباره قسمتمون بشه. ما به نیت زیارت نرفتیم. فقط رفتیم که اسممون رو ثبت کنیم جزو عزادارای اقا....حتی سامرا و کاظمین هم نرفتیم. 

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

من تا حالا کربلا نرفتم.تاحالا مشهدم نرفتم.چقدر دلم میخواد حرم اقا باشم و ضریحشو بغلم بگیرم . دیگه عدت کردم از دووووور باهاش حرف بزنم .برای منم دعا کن این روزا حالم خوب نیس.

خوشبحالت عزیزم ک بین الحرمین بودی

من باردارم نمیتونم پیاده روی حرم امام رضا بیام ولی خانوادم میرن.

دعا کن مادر و پدرم و خاهر و برادرم کربلایی بشن سال دیگه امسال ک نشد.

لایک نکن خیرشو ببینی

خیلی دلم گرفته باورم نمیشه اربعین رسید و نرفتم خیلی التماس دعا دارم عزیزم 

زندگی را با قوت ادامه دهید🪴                                                 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

سلام من پارسال رفتم برا اولین بار ولی امسال بخاطر بارداری نتونستم برم واقعا برام خیلی سخته جاموندم ا ...

منم سال اولم بود... حتما بخاطر ارزوی توی دلتون اسمتون ثبت شده... چه بسا کسایی که دلشون زودتر از پای زائرا رسیده به حرم

منم پنجشنبه کربلا بودم

ای جانم. زیارتتون قبول. 

هوا چطور بود؟

گرمممم

روزا تو موکب بودیم

شبا پیاده روی میکردیم

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد .jahan bedone israil

ای جانم. زیارتتون قبول. 

زنده باشی

همچنین برای شما

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد .jahan bedone israil