2777
2789

جدیی جدیی به کمک احتیاج دارممم...

من متولد ۸۳م تک پسرم خیلی حرف نمیزنم،تو جمع خانوادگی هم خوشم نمیاد برم ، از وقتی یادمه کتک زیاد خوردم از دست..

ریه م یکم حساسه به دود و بوی سیگار و ...چند شب پیش تقریبا ساعت ۳ نصف شب بود کابوس دیدم حس کردم نمیتونم نفس بکشم سریع اومدم تو حال رفتم دم در کفش پوشیدم رفتم پایین توی محوطه ساختمون یکم حالم بهتر شد خواستم برم بالا دختر عمومو دیدم از در اومد داخل ( هم شیرمه ) اونجوری که میخندید و کج کج راه میرفت معلوم بود مسته صورتشم کبود بود تنها نبود خواهرشم باهاش بود از کنارم رد شد رفت بالا یکم که گذشت رفتم تو فکر که چرا اینجوری بود(ما خانواده مذهبی هستیم) رفتن بالا دیدم مامانم بیداره متوجه رفتن من شده ازش پرسیدم گفت بابات نیومده. منم دیدم کم مونده به اذان رفتم رو مبل دراز کشیدم ،صدا در اومد بابام امد داخل (شغل پدرم جوریه که خیلی وقتا تا دیر وقت سر کاره) اومد سمت من من چشمام بسته بود ولی بیدار بودم ،یهو  یقمو گرفت کوبیدم زمین بهم میگفت سوره (اسم دختر عموم) گفته زدیش منم از همه جا بیخبر هر چی براش توضیح میدادم انگاری نمیشنید ، با چک و پس گردنی شروع شد چشمامو بستم ،با چوب بیلیارد  شروع کرد زد زیر دستو‌پاش افتادم گریه میکردم( الانم که مینویسم گریه ام درومده😕 ) فکر کنم نزدیک ۲۰ دقیقه زیر دستش بودم یهو دستمو گرفت بلندم کرد نمیدونم بگم چه حالی داشتم فقط رفتم سمت اتاقم درو بستمو گریه کردم خوابم برد تا صبح از خواب پاشدم نمیتونستم تکون بخورم ...

چند ساعتی گذشت عموم اومد کمکم اروم بلندم کرد ،حالم بهتر شد رفتم دستو صورتمو بشورم صورتمو دیدم وحشت کردم تمام صورتم یا کبود بود یا لکه خون خشک شده بود ...بار اولی نبود که کتکم میزد اما ایندفعه واقعا کاری نکرده بودم خیلی هم بد زد رفیقمم نبود که باهاش حرف بزنم ...گذشت بعدظهر بابام اومد خونه بهم میگفت انقدر دوست دارم نمیتونم رفتار بدتو تحمل کنم کسی پشت سرت حرف بزنه رو بشنوم .... خودشم گریش درومد ولی فایدش چیه فردا پس فردا همین اشو هم کاسه اس

دیشب مهمون داشتیم به زور با کمک عمه م کاری کردم کبودی های رو صورتم معلوم نشه مهمونا که رفتن رفتم تو اتاقم یهو سرم گیج خورد افتادم کف اتاق پاشدم تو بیمارستان بودم دستو پاهام سر بودن دیگه خسته شدم حالم خیلی بده تو سن پایین فشار خون گرفتم خواهش میکنم کمکم کنید شما جا من بودید چکار میکردید دیگه نمیتونم😭😭😭😭😭

فک کردم زنی 

منم مث تو ع دوسالگی مث صگ ب شیوه های مختلف خوردم 

میگذره

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابات ک روانیه ب کنار 

ولی حجب تو پسریا نمیتونم تصور کنم پسرا هم کتک بخورن

جلو بابات وایسا بچه نیستی مردی شدی برا خودت تو هم بزنش

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

برو بشین سر درست عمو جون اینقد خیالبافی نکن 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

چرا نتونی از خودت دفاع کنی؟

درسته پدرته ولی شماهم تواین سن یه شخصیتی برای خودت داری

به نظرم یه رفتار قاطع از خودت نشون بده بی احترامی نکن ولی یه کاری به نشونه اعتراض انجام بده

خیلی متاسف شدم 

من شوهرم کتکم میزد منم یه بار بطری شیشه ای رو پیچیدم لای پارچه و زدمش چون زور مشت اونو نداشت مشت خودم دیگه هیچ وقت منو نزد 

اما خب در مورد تو جواب نیس آدم دست رو پدر و مادرش نباید بلند کنه سعی کن درس بخونی و زودتر مستقل بشی

مادرت اونجا دقیقا چیکار می‌کنه 😐😏 .بعدم حالا که بخاطر اون هرزه کتک خوردی جای تو باشم این جدی جدی مثل سگ میزنمش تا عقده دلم خالی بشه 

برو کار کن کم کم ارتباط رو از خانوادت کم کن 

اگه هم همش هم داستان سرکاری بود جدی جدی سرت بیاد 

یه بار تو روی پدر پدر سوخته ات وایستی تمومه من خودم انقدر مثل سگ کتک خوردم تا ۱۴ سالگی اما از اون سن به بعد از خودم دفاع کردم یه بار که ... اومد کتکم بزنه چنان تو روش وایستادم رید به خودش همون شد دیگه خونوادم حساب کار اومد دستشون کتک چیه جرات داشتن چپ نگام کنن اگه یکی میخوردم (مثلا ها دیگه نمیزدم میترسیدن) بیست تا میخوردن ازم الان برادرزاده من ۱۶ سالشه کی جرات داره کتکش بزنه؟؟البته بچه با ادبی ولی خب کسی جرات کتک زدنشو نداره تو ۱۹ سالته از خودت دفاع کن چقدر عجیبی 

برو بشین سر درست عمو جون اینقد خیالبافی نکن 

بااحساسات ادم بازی میکنن اگ واقعادروغ باشه😔

بترس از آن که دردنیانداردجزخدایاری، که نابودت کندآهش، اگرقلبی به درد آری........ 
مادرت اونجا دقیقا چیکار می‌کنه 😐😏 .بعدم حالا که بخاطر اون هرزه کتک خوردی جای تو باشم این جدی جدی م ...

دقیقا منم بودم دخترعمومو مثل سگ میزدم بخدا اسی خیلی مطلومه و این خیلی خیلیییی بدهههه