ببین بیاپباز، گوشت،وهویجو مثلا یه تیکه کوچولو چوب دارچین،،اینارو بریز تویه شیشه و بذارش تو قابلمه وابم توقابلمه باشه وروی شعله بذار بخار پز. بشه ابشو بده بخوره
البته من کمییی زردچوبه و نمکم میزدم ب سوپاش چون میخواستم مزه دار تربشه، چون خیلی رومزه ها حساسه
مامان ماهلین😘. انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏. ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کردهایم ...️️
ببین بیاپباز، گوشت،وهویجو مثلا یه تیکه کوچولو چوب دارچین،،اینارو بریز تویه شیشه و بذارش تو قابلمه وا ...
شبشه روبذار توابی که داخل قابلمه س، یا سوپش کن گوشته رو
مامان ماهلین😘. انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏. ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کردهایم ...️️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
والا من که دادم نترکید، توکارتشونم سوپ کوشت وسبزیجات زده
از شش ماه تازه تغذیه شروع میشه خود فرنی فقط دو هفته طول میکشه تا بدن بهش عادت کنه.هر سبزی به سوپ اضا ...
من چون زود ب. توصیه دکتر بچمو انداختم غذای کمکی وفرنی بخاطر همین ۶ماهونیم ۷ماه شروع کردم سوپ،همشم ازبهداشت یا پزشک پرسیدم ومیگفتن موردی نداره😊