2777
2789

فقط جوجه خالی میپزین،یا چیزی هم داخل آبش میریزین،،،

پیاز ضرر نداره بریزم آخه اینجوری بو میده فک نکنم بخوره

خدایا شکرت🦋

ببین بیاپباز، گوشت،وهویجو مثلا یه تیکه کوچولو چوب دارچین،،اینارو بریز تویه شیشه و بذارش تو قابلمه وابم توقابلمه باشه وروی شعله بذار بخار پز. بشه ابشو بده بخوره

البته من کمییی زردچوبه و نمکم میزدم ب سوپاش چون میخواستم مزه دار تربشه، چون خیلی رومزه ها حساسه

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
ببین بیاپباز، گوشت،وهویجو مثلا یه تیکه کوچولو چوب دارچین،،اینارو بریز تویه شیشه و بذارش تو قابلمه وا ...

شبشه روبذار توابی که داخل قابلمه س، یا سوپش کن گوشته رو

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه سوپش  کردی میکسش کن که گوشته. پوره بشه قاطی سوپ بخورش

ممنون عزیزم ،اینجوری میشه عصاره گوشت درسته

اره

شش ماهه اینو بخوره معده اش میترکه

والا من که دادم نترکید، توکارتشونم سوپ کوشت وسبزیجات زده

والا من که دادم نترکید، توکارتشونم سوپ کوشت وسبزیجات زده

از شش ماه تازه تغذیه شروع میشه خود فرنی فقط دو هفته طول میکشه تا بدن بهش عادت کنه.هر سبزی به سوپ اضافه میشه باید سه روز تست بشه

خیلی از بچه ها همین طوری الرژی میگیرن 

خیلیا هم دیگه از جوانی و نوجوانی درگیر مشکلات معده میشن

همتا اسم خـودمه♥
از شش ماه تازه تغذیه شروع میشه خود فرنی فقط دو هفته طول میکشه تا بدن بهش عادت کنه.هر سبزی به سوپ اضا ...

من چون زود ب. توصیه دکتر بچمو انداختم غذای کمکی وفرنی بخاطر همین ۶ماهونیم ۷ماه شروع کردم سوپ،همشم ازبهداشت یا پزشک پرسیدم ومیگفتن موردی نداره😊

من چون زود ب. توصیه دکتر بچمو انداختم غذای کمکی وفرنی بخاطر همین ۶ماهونیم ۷ماه شروع کردم سوپ،همشم از ...

توصیه منم توصیه فوق تخصص گوارش و الرژی اطفال هستش.خداروشکر که بچه شما اوکیه.همه بچه ها مثل هم نیستن 

همتا اسم خـودمه♥