2777
2789
عنوان

بهانه برای مهمونی نرفتن

12053 بازدید | 12 پست
بچه ها خیلی ضروریه خواهشن راهکار بدین بهم خانواده با خانواده عموم فردا قرار تفریح گذاشتن برن بیرون، منم شنبه یه امتحان مهم دارم و خودمم دوس ندارم باهاشون برم، نمیتونم بگم بخاطر درس نمیرم چون قبول نمیکنن... از طرفی مامانم میگه بدون بهانه آوردن نمیتونم بزارم تو خونه بمونی...چی بگم مامانم بگه به عموم اینا😢
💙👑استقلالیم💪💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قاعدگی دردناک و وحشتناک؛
آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
وا بهونه نمیخواد که بگن حالش خوب نیس. یا همون درس. خونواده شوهر نیستن که سیریش باشن که

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بگو با دوستام کتابخونه قرار دارم برا امتحانم. نهایت اینه که مثلا میگی خونه خاله ای کسی میری میمونی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....