2777
2789

بچها من ب شدت اعتماد ب نفسم پایینه و درکل اجتماعی نیستم.

بر عکس من شوهرم و خانوادش ب شدت اجتماعی آن و مدام مهمانی دارن .

خواهر شوهرام از من گله میکنن ک تو چزا نمیای چرا اینجوری مادرشوهرم هم همینطور 

البته این نیس ک هیچوقت نرم ها مثلا میبینی از کیش مهمون براشون میاد من یروز میرم وبی ۲ ۳ روز دیگ رو حوصله ندارم 

برای همین احساس میکنم از من خوششون نمیاد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اینکه خوب نیست اعتماد بنفس تو جمع بودن رو نداری. حالا اگه از اخلاقاشون خوشت نمیاد بحثش جداست ولی اگه فقط خجالتی هستی اتفاقا انقد باید بری تو جمع و مهمونی تا تغییر کنی 

حالا من به شدت اجتماعیم

خیلی هم سرزبون دار و شوخ

اما از جمع بیزارم

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

حالا من به شدت اجتماعیم خیلی هم سرزبون دار و شوخ اما از جمع بیزارم

من برم تو جمع خیلی صمیمی و شوخ طبعم تو خودم نیستم ولی اصلاا دوس ندارم برم 

فک میکنم اخلاقم ب اونا نمیخوره 

خب اینکه خوب نیست اعتماد بنفس تو جمع بودن رو نداری. حالا اگه از اخلاقاشون خوشت نمیاد بحثش جداست ولی ...

وقتی تو جمع برم (البته بررور )دیگ غد نمیکنم اتفاقا میگم میخندم خیلی هم شوخ طبعم 

ولی شوهرم میدونه ک بزرور دارم اینکاررو میکنم و اصلا دوس ندارم تو اون جمع باشم

من میفهمت عزیزم  و اگر تو با این مشکل نداری که زیاد نمی تونی ارتباط برقرار کنی پس اوکیه اما اگه داری پس خودتو تغییر بده و تلاش کن کلیپ های انگیزیشی ببین خیلی انرژی میده تا اعتماد بنفس بالا بیاد

بی خیال تو درونگرایی اونا برونگرا بخاطر همین قضاوتت میکنن...جوهر وجودیتو نمیشناسن

کلا برای اونا تنها اینجوری نیستم 

مثلا دوستام بگن بیا بریم بیرون دوست دارم برما ولی حوصله ندارم 

ب شوهرم میگم بریم بیرون ولی واقعا حوصله ندارن

من برم تو جمع خیلی صمیمی و شوخ طبعم تو خودم نیستم ولی اصلاا دوس ندارم برم  فک میکنم اخلاقم ب ا ...

من جایی نخوام نمیرم

با اینکه تو جمع به شدت شوخ و فعالم ولی رو دنده ی گند اخلاقی بیفتم با سکوت و بی محلی دیوونه میکنم همه رو

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan