2777
2789

دوست جونیا فردا یه تولد داریم برای پسر خواهرم که ۷سالشه چنوری خونرو دیزاین کنیم و خوشگلش کنیم و اینکه میخایم سوپرایزش کنیم خوشحال بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کف خونه روو پر از بادکنک کنید پر از بادکنک رنگی جوری ک جا پا نباشه واس راه رفتن.هزینه شم کمتر از تزئینات دیگه س.

از سقفم نوارای رنگی اویزون کنید.

چون خودم عاشق بادکنکم اینو گفتم😂

برای ظهور نجات دهنده همه مظلومای دنیا صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم
منم بادکنک خیلی روست دارم

خیلی تو فیلم و عکسا باحال میشه اخه خودمو اینجوری سوپرایز کردن.عکسامو میبینم خوشم میاد

برای ظهور نجات دهنده همه مظلومای دنیا صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم
منم بادکنک خیلی روست دارم

تهشم ی مسابقه راه بندازین بین بچه ها هر کی ی رنگ و بترکونه با دست هر کی برنده شه ی جایزه بش بدین.این قسمتش برا بچه ها لذت بخشه

تهشم ی مسابقه راه بندازین بین بچه ها هر کی ی رنگ و بترکونه با دست هر کی برنده شه ی جایزه بش بدین.این ...

اره اینم خوبه ولی همسن خودش کسی دعوت نیس آخه چون توی شهر غریبن و فقط ۲ماهه اومدن دیگه از راه دور من فقط میرم اونجا کس دیگه ای نیس

اره اینم خوبه ولی همسن خودش کسی دعوت نیس آخه چون توی شهر غریبن و فقط ۲ماهه اومدن دیگه از راه دور من ...

عیب نداره خودتون مسابقه بدین خوش بگذره