2777
2789

اول از هم ممنونم ازتون بابت راهنمایی هاتون تیکه های بزرگ با همسرمه لوازم دیگ بامن الان میخوام برقی هارو بگیرم به نظرتون اختلاف گناوه باهمدان زیاده واینکه چه مارکهایی استفاده کردین راضی بودین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا تاپیک مینیمالیست شدن یعنی چه؟

اونحا خانما ازلوازمی که بعنوان جهیزیه خریدو و براشون استغاده نداشته صحبت کردن

البته در اکثر مطالب از لذت کمترداشتن صحبت شده

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2174743/مینیمالیست-شدن-یعنی-چی

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

پنکه و چرخ گوشت و آبمیوه گیر پارس خزر ک فوق العاده هستن

اتو و همزن و حلیم کوب هایگر بازم فوق العاده بودن

اسنک ساز مونیتی_اسپرسوساز راف_خردکن سونیفر_چای ساز بوش_لباس شویی مدیا_ماکروفر ال جی 

از همشون راضیم فوق العاده بودن

از هرچی ک میخری فاکتور بگیر و نگه دار از تمام جهیزیت حتی یه لیوان بی ارزش بنویس تو برگه ای تا بزرگترین قلمت حتی طلاهاتم بنویس ک چی از خانوادت بهت رسیده و بده خانواده شوهرت امضا کنن و بردار 

ببین عزیزم من تازه جهیزیه خریدم اومدم اینجا هی درمورد مارک پرسیدم رفتم بازار که بخرم دیدم هیچ کدوم از اینمارک ها دیگه نیست اگه هم باشه هیچ کدوم اصل نیست به اسم اصل میفروشن 

تو بازار اصفهان لوازم برقی هایی که خیلی بود 

فیلیپس 

تفال

دلمونتی 

کاخلر 

این چهار تا بود منم خودم از همین 4 مارک گرفتم برقی های اشپزخونه را 

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه   
ببین عزیزم من تازه جهیزیه خریدم اومدم اینجا هی درمورد مارک پرسیدم رفتم بازار که بخرم دیدم هیچ کدوم ا ...

جهیزیتونو کی خریدین ؟چقدر شد؟

میشه لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرستین  
جهیزیتونو کی خریدین ؟چقدر شد؟

برج 4 

نمیدونم هنوز جمع نزدم 

فکر کنم حدود 600 با مبل تیکه بزرگا 

البته من خیلی چزارا نخریدم

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه   
ببین عزیزم من تازه جهیزیه خریدم اومدم اینجا هی درمورد مارک پرسیدم رفتم بازار که بخرم دیدم هیچ کدوم ا ...

اره بیشتر مارکا پیدا نمیشه من فیلیپس و پاناسونیک گرفتم برقی ولی زود پزبرقی به پیشنهاد فروشندهAaimaبرداشتم حالا میبینم هیچی ازش تونت نیست میخوام پسش بدم