2777
2789

مسخره نکنید فحشم ندید یه مدتی از همه میپرسم برای زخم شقاق چی خوبه هر کی یه چی میگه منم امروز اومدم روی بازوم با تیغ جراحی سه خط نیم سانتی به عمق ی میلی متر خط کشیدم و رو هر کدوم روغن کنجد و زیتون و عسل زدم ببینم کدوم زودتر خوب میشه حالا نتیجه رو فردا می‌زارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تگ چجوریه بلد نیستم

@ اینو میزنی 

بعد بدون فاصله دادن اسممو مینویسی و زیرش اسمم میاد ک‌میزنی روش و ابی میشه و من تگ میشم 

میشه عکس زخم هاتو ببینم

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

عزیزم بدن انسان امانت خداونده که به آدمی سپرده شده 

اگه سوال پزشکی داری میتونی یه تک پا بری مراکز بهداشت درمان ویزیتشم ده هزار تومنه برو هر سوالی داری از پزشک بپرس 

نیازی نیست امانت خدا رو خدشه دار کنی که

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 

عکس بازوت بزار ببینم پایینش هم بنویس نی نی سایت

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍