2777
2789

دور و برتون اگه دختری یا زنی بوده که حس کردید خیلی با کلاسه اون فرد چیکار کرده که این حس رو داشتید؟

یا مثلا چجور رفتار میکنه یا چه موفقیت خاصی داشته که اینجور فکر کردید؟

رسیدگی به پوستشون

کفش یکم پاشنه دار 🥹🥹

نمی دونم چرا خودم ندارم اینا رو 🥲🥺

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان همه میگن خوش هیکله ، پوست خوبی داره ، ناخناش لب پر نشده

ولی من یه دوست دارم بنظر من و همکارهام خیلی جذاب و خواستنیه

اولا ولوم صداش پایینه ، جیغ جیغو نیست

بسیار مودب و خوش برخورده

از کلمات قشنگ استفاده میکنه

توی تایمهایی که کار نداریم  یا ناهار بجای گله از خانواده شوهر و زمونه کلی کارهای قشنگ یاد میده

دمنوش و کارهای این مدلی رو بهمون میگه

من خیلییییی کنارش حالم خوبه

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

بیشتر طرز صحبت ادما بنظر من با کلاس میاد بعضیا انقد خوب حرف میزنن ادم ارامش میگیره 

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره

قطعا معیار واقعی این نیست و اصلا معیاری نیست

ولی از نظر من دختری که استقلال مالی داره یعنی شاغله و درآمد داره

تحصیل کرده هست و شغل و رشتشو دوست داره

از لحاظ ظاهری ساده پوش بوده و کم آرایش

از لحاظ اخلاقی هم منطقی و مهربون و انسان دوست با روابط اجتماعی عالی و فن بیان عالی

الان همه میگن خوش هیکله ، پوست خوبی داره ، ناخناش لب پر نشده ولی من یه دوست دارم بنظر من و همکار ...

مدیر بخش حسابداری ما یه خانم خوش هیکل و شیک پوش و عملیه

ولی دهنشو باز میکنه حرف بزنه صداش مثل بوق کامیونه 

میخواد مثلا با نحوه ی صحبتش اقتدار ش رو نشون بده

هر جا هست همه از کنارش میرن 

خیلی هم خود پسنده

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
مدیر بخش حسابداری ما یه خانم خوش هیکل و شیک پوش و عملیه ولی دهنشو باز میکنه حرف بزنه صداش مثل بوق ک ...

وای از این ادما ماهم داریم تو فامیل میلونی خرج ظاهر میکنه یزره شخصیتو ادب نداره 

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره

ی عده هستن داد میزنن باکلاسن اصن ارو تیپ وظاهر حتی بدون برخورد باهاشون میفهمی بکلاسن ی عذه هم هستن باطرز بابرخوردشون ی عده هم هستن اداعه باکلاسارو‌درمیارن

عمرباشد جبران میکنیم خوبی هارا صدبار بدیها را هزار بار