2777
2789
عنوان

مامان بابام قهر کردن

393 بازدید | 24 پست

امروز صبح دیدم حرف نمیزنن باهم

الانم بابام از بیرون اومد سلام نکرد مامانم‌گفت سلام چرا زنگ زدم جواب ندادی باز بابام هیچی نگفت

خسته شدم ازین کاراشونننننن از یه طرفم استرس میگسرم وقتی اینجوری میشن نمیدونم چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا باید استرس بگیری؟

یه اختلاف یا بحث زن و شوهریه حلش میکنن

این وسط چرا شما اذیت میکنی خودتو؟

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
من پدرم از دست مامانم زله شده اینقدر که اذبتش میکنه غذا هم درست نمیکنه خیلی اذیت میکنه بابام دیگه زد ...

عکس العمل مادرتون وقتی اینو شنید چی بود؟

به خودش نیومد؟

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
چرا باید استرس بگیری؟ یه اختلاف یا بحث زن و شوهریه حلش میکنن این وسط چرا شما اذیت میکنی خودتو؟

نمیدونم اسنرس میگیرم نکنه دعوا شه 

تزین بچه بازی هایی ک جواب همو ندن خیلی بدم میاد

جو خونه هم میره تو سکوت اصن خوشم نمیاددد🤦🏻‍♀️

تاپیک رو خوندین خانما؟قهر و ادااطفار رو از بچه ها پنهون کنین داغون میشن  جدی میگیرن

ما کارمون از داغون گذشته خودمون جهنم مادرمون جلو بچه هامون هم رعایت نمیکنه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜