2777
2789
عنوان

این خبر راسته؟یعنی اجرایی میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 44 پست
هرکیودیدن ناخن یامژه گذاشته میندازن زندان دیگه😂.

زمانی ک ما مدرسه میرفتیم ناظممون میومد دست میکشید تو مژه هامون ببینه کی ریمل زده یا دست میکشید زیر ابرو ک ببینه کی ابرو برداشته یا ممیگفتن شلوارتونو بزنید بالا ببینیم کی جوراب نپوشیده

یاد اون زمان افتادم😂😂😂😂😂😂

الانم حتما از در میریم بیرون میان دست ب مژه میزنن ببینن مال خودمونه یانه ک بندازنمون زندان😂😂😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو چقد ساده ای قبلا گفتند ما اینستا و بقیه فیلیتر نمیکنیم و انجام دادن باور نکنید تنها چیزی که ندارن ...

نه ساده نیسم بذار دلم به همون یه درصدی که ممکنه تایید نشه خوش باشه😁

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

امیدوارم واقعا 

در کل اینو بگم میخوان ذهن خانما رو از پیشرفت در بیارن ، بندازن به اینکه مسئله ی ظاهریمون چی میشه و از این مسائل و از اصل زندگی دورشون کنن و با چیزای کوچیک درگیرشون کنن ، باور کن هیچوقت این چیزای زیبایی تا وقتی مخاطب داشته باشه از بین نمیره تا زمانیکه مخاطبشو از دست بده ...اگه تو این حیطه ها کار میکنی ، نهایتش میری یه اتاق اجاره میکنی یا تو اتاق خونه ت هم شده انجامش میدی و بیکار نمیشی ،نگرانش نباش 

هیچی دیگ همین دونفریم که با ناخون و مژه یه درامدی داشتن و یه امیدی به ایرانو به فنا میخوان بدن دیگ واقعا باید به فکر مهاجرت باشیم وگرنه اینجا به تباهیت رفتیم هیچ به فنام میریم

یه دختر قوی موفق که نمیزاره دختر بودنش دلیلی باشه که جلوشو بگیرن  (درسته دخترم ولی صدای موفقیتم یه روز کل دنیارو میگیره) 
در کل اینو بگم میخوان ذهن خانما رو از پیشرفت در بیارن ، بندازن به اینکه مسئله ی ظاهریمون چی میشه و ا ...

انشالله واقعادرگیری کم داریم هی دم به ثانیه یکی بهش اضافه میکنن

خیلی ها تو خونه کار میکنن مشتری های خودشونو دارن که ثابته 

بعدم خیلی ها دوست دارن طرف بیاد خونشون کارشو انجام بده 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
هیچی دیگ همین دونفریم که با ناخون و مژه یه درامدی داشتن و یه امیدی به ایرانو به فنا میخوان بدن دیگ و ...

میدونی چن نفر رو میشناسم خرج خونوادشونو میدن با این کار

میدونی چن نفر رو میشناسم خرج خونوادشونو میدن با این کار

اره منم خیلی میشناسم حتی دختر که با این کار خرجو در میاره خرج مادر بیمارشو میده خدایی انصاف نی

یه دختر قوی موفق که نمیزاره دختر بودنش دلیلی باشه که جلوشو بگیرن  (درسته دخترم ولی صدای موفقیتم یه روز کل دنیارو میگیره)