2777
2789
عنوان

زنی ک خرج نداره ارج نداره

379 بازدید | 30 پست

نظرتون؟

دو تا جاری بودن که همسرانشون کویت کار میکردن ، قبلنا هم که اینجور نبود کسی که کویت کار میکرد دو ، سه سالی یه بار می اومد. 

خلاصه جاری اولی هر پولی همسرش می فرستاد خرج خودش میکرد و خوب می خورد و خوب می پوشید و خوب میگشت…چه زن زیبا و شیک پوشی! 

جاری دوم هر پولی که همسرش می فرستاد خرج خونه و بچه هاش میکرد ...چه خونه و زندگی و بچه های زیبایی! 

سه سال میگذره و همسرها از کویت میان. 

همسر جاری اول وقتی میاد میبینه چه زن زیبا و نازی داره با خودش میگه حیف این زن که تو همچین خونه و محله ای زندگی کنه هر چی پول آورده خرج خونه وسیله میکنه واسه زنش… 

همسر جاری دوم وقتی میرسه میبینه عجب خونه و زندگی ، چه بچه هایی با خودش میگه حیف این خونه و زندگی که همچین زن زشت و بی کلاسی توش باشه ، هر چی پول در آورده خرج طلاق و ازدواج مجددش کرد…! 

نکته آموزشی: وقتی زنها به خودشون اهمیت بدن همه موجودات ، کاینات و طبیعت هم به اونها اهمیت میدن! 

از قدیم میگن زنی که خرج نداره …ارج نداره! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خرج آره ولی ولخرجی نه 

به امید روزی که زنان و دختران کشورم بتونن به عقاید و پوشش هم دیگه احترام بزارن و به دور از تعصب های کور کورانه کنار هم با هر تفکر و سطح فکری در آرامش و شادی زندگی کنیم ❤️ ❤️لطفا امضامو بخون❤️ شادی به مردم سرزمینم خیلی میاد❤️ بفهمیم که تو قانون ایران داشتن شروط ضمن عقد برای یک زن از نون شب واجب‌تر و بازم بر اساس قانون ایران شما هر چقدر هم که مهریه داشته باشی نهایت سالی یه سکه هست آزادی خودتون رو به سالی یه سکه نفروشید 

تا حدودی درست بود

اما جاری دومه هم کار بدی نکرده که خرج خونه زندگی و بچش کرده ولی نباید زیاده روی هم میکرد

الان من معتقدم اگه پول همسرمو خرج نکنم خودش خرجای الکی میکنه مثلا دو تومن میگیرم برای کلاس ی تومنشو میدم کلاس ی تومنشو قرعه

الان همین جوریش هم وضع اقتصادی مون خرابه

دیگه ولخرجی هم کنیم باید از گشنگی بمیریم

یکی از دوستای من اینطوریه مستاجر و دوتا بچه داره با حقوق ۱۲ میلیون

خیای ولخرجی میکنه نه تنها ارج نداره بلکه شوهرشم عاصی از دستش