2777
2789

اقدام هستی؟

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دوساله ولی بیخیال شدم چند ماهه

منم دیشب خواب دیدم یه پسر کوچولوی خوشگل دارم

صبحی پاشدم بی بی چک زدم مثبت شد

هنوزم باورم نمیشه

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 
منم دیشب خواب دیدم یه پسر کوچولوی خوشگل دارم صبحی پاشدم بی بی چک زدم مثبت شد هنوزم باورم نمیشه

واسه منم دعا کن که باردار باشم

از بس این چند وقت تو روضه نوزاد دیدم اعصابی برام نمونده چندتا باردارم تو فامیله دیگه بدتر

واسه منم دعا کن که باردار باشم از بس این چند وقت تو روضه نوزاد دیدم اعصابی برام نمونده چندتا باردار ...

الهم صلی علی محمد و آل محمد 

برات آیت الکرسی میخونم عزیزم 

توکل بخدا داشته باش

من از دوماه پیش هررررر روز سر ساعت ۵ عصر، برنجاس دم میکردم میخوردم

قرص ویتاگنوس، تا ۳ ماه هرروز صبح ناشتا و شب قبل از خواب.

برای صبحانه  یک روز در میان عسل و سیاهدانه.

ان شاءالله تو هم بزودی باردار بشی بحق خدا و  شب اربعین 

توکل به خدا داشته باش 

برات ایت الکرسی میخونم