2777
2789

ما خودمون اوکی نیستیم اما بازم رو به بهتر شدنیم. مصلا خیلی کاری و اوکی از ۶صبح تا ۱۱سرکاره تحصیلات اوکی داره اما مصلا ماشینش پیکانه من نمیتونم کنار بیام با این موضوع میترسم باهاش وارد رابطه شم وابسته شه و اونوقت ببینم دیگه نمیتونم چیکنم؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مصلا؟؟؟ باور کن وضع مالی خیلی مهم نیست که سواد و اطلاعات مهمه . مصلا چیه

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

اگه از روی دلسوزی میخوای باهاش شازدواج کنی هرگز این کارونکن 

ولی اگه فکر می‌کنی جربزشو داره و می‌تونه از لحاظ مالی خودشو بکشه بالا یذره بیشتر روش فکر کن

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

وارد نشو ،منم شرایط طرفم همین بود خودمم مثل تو بودم ی سال گذش دیگ نتونسم کوتا بیام بهم زدم الانم با یکی دیگ نامزد کردم و میدونم اون چ قد الان حالش بده خودمم از این طرف نمیتونم شوهرمو دوس داشته باشم