2777
2789

وضع مالی طوری نیست برم😂

اما با تور میشه رفت قیمتش کمتره.

ولی با تور چطوریییییه. دختر پسر اینا هست. چون خودم متاهلم دلم نمیخاد دختر پسر جلف باشن🥲🥲

کاربر 98بودم ک ترکیدم.😒😒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار ب اینا ندارم‌میگم دختر وسر مجرد هم میان؟؟ ممکنه باهامون باشع

نه چه ربطی داره

شاید هم باشن ولی جلف نمیشن

ما دو سه بار با تور رفتیم همچین چیزی ندیدیم

ر ضمن میری سعی کن خوش بگذرونین گیر نده خخخخ

کنسرت کی؟ ما اول تیر رفتیم کنسرت شبنم توزلو خیلی خووووب بود

نمیشناسم شبنم ولی دلم میخواد برم کنسرت تتلو هزار تا تا الان گذاشته ولی من یکیشم نرفتممممم

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
نه چه ربطی داره شاید هم باشن ولی جلف نمیشن ما دو سه بار با تور رفتیم همچین چیزی ندیدیم ر ضمن میری ...

خب همون خودم ادم گیریم😂😂😂

بعد با همششش با جمع باشی؟؟ چون اصلا با تور جایی نرفتم

کاربر 98بودم ک ترکیدم.😒😒
نمیشناسم شبنم ولی دلم میخواد برم کنسرت تتلو هزار تا تا الان گذاشته ولی من یکیشم نرفتممممم

شبنم خواننده آذربایجانی هست 

خیلی خوبه ترانه هاش

اوه اوه تتلو خطریه بابا خخخ

چند وقت پیش شلوارشو تو وسط کنسرت داورد    با اون اهنگ خانم وزیری خخخخ اتفاقا بعضی وقتا گوش میدم حال میده

منم:)🥲💔 اخرشم حسرت رفتن به کنسرت نسل یک و با خودم ب گور میبرم:)🥲💔

و من نیز . مگه اینکه کلیه امو بفروشم . دلم کنسرت تتلو شایع پیشرو  رو میخواد خیییلی🥲💔

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم: