2777
2789

یک هفته شبانه روزی نشستم پای لبتاپ 

تا پروژه مو انجام بدم ...پروژه کاراموزی  🙂

اینقد وقت گذاشته بودم و با جزییات نوشته بودم و فایلمو درست کرده بودم که با توجه با نمونه هایی که استاد فرستاد مطمعن بودم پروژه من بهترین پروژه است 

از لحاظ متن و صفحه ارایی و کادر و فونت و صفحه فهرست عکس مستندات 

۴۰ صفحه پروژه حسابداری نوشتم که هیچ کدومش کپی پیست از اینترنت نبود 

خط به خطش رو خودم نوشته بودم و تایپ کرده بودم 

یهو دیروز وقتی فقط ۲۰ صفحه اش مونده بود تا تموم شه لبتاپ خراب شد و همه چیز به باد رفت 

هیچ کس درک نمیکنه چقد حالم خراب شد .....

نه متن هامو دارم که دوباره بنویسم 

نه فرصت دارم (باید تا جمعه تحویل بدم)

و نه حتی لبتاب ......🙂🙂💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همدردی من را به عنوان کسی که رمان 400 صفحه ای آماده چاپش دود شد رفت هوا بپذیر🤝

کاش توی یه فلش نگهداری میکردی

حالا بازم تو که اطلاعاتش رو داری یه چیزایی یادته دوباره بنویس برسون چاره چیه؟ 

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"
همدردی من را به عنوان کسی که رمان 400 صفحه ای آماده چاپش دود شد رفت هوا بپذیر🤝 کاش توی یه فلش نگهد ...

خب من برا ۲۰ داشتم تلاش میکردم 

الان فایل رو درست میکنم ولی به همون ۱۰ باید رضایت بدم تو این فرصت کم ....

فرصت هم بهم بدن  لبتاپ صد میلیونی هم جلوم بزارن  من دیگه حوصلشو ندارم  بدجوری خورد ...

نا امید نباش عزیزم تو زندگی هزار بار از این اتفاقا میوفته تو باید دوباره بلند شی از اول شروع کنی 

در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥

خب من برا ۲۰ داشتم تلاش میکردم  الان فایل رو درست میکنم ولی به همون ۱۰ باید رضایت بدم تو این ف ...

نمی شه به استادتون توضیح بدی بیشتر فرصت بگیری؟ پیش میاد عوضش تجربه شد همیشه اینجور فایل های حساس رو یک کپی ازش توی فلش نگه داری

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"
نه نمیشه کلا ریست میشه ....

نه از یه کامپیوتری وارد بپرس.پسر برادر شوهر من اینطور شد تمام اطلاعاتش روی لپ تاپ بود که یه دفعه لپ تاپ سوخت اطلاعاتش رو از روی هارد استخراج کردن براش.

اگه نشد هم بده به یه دفتر خدمات کامپیوتری برات انجام بدن نوشته های دستیت رو که داری؟

نا امید نباش عزیزم تو زندگی هزار بار از این اتفاقا میوفته تو باید دوباره بلند شی از اول شروع کنی&nbs ...

خب تا جایی که من میدونم این اتفاقات فقط برای من پیش میاد ....

اون زمانی که دوستام استوری سفر و خوشگذرونی گذاشتن و مشغول بودن من چشام از حدقه دراومد پای لبتاپ کوفتی

امروز یکیشون پیام داده ازم کمک میخاد 

و بعد ی هفته من برگشتم سر خونه اول هیچ فرقی با اونا ندارم بعد این همه خون دل خوردن 🚶💔

نه از یه کامپیوتری وارد بپرس.پسر برادر شوهر من اینطور شد تمام اطلاعاتش روی لپ تاپ بود که یه دفعه لپ ...

متن هامو ی سری هاشو دست نویس دارم 

ی سری هاشم نه چون مستقیم توی ورد مینوشتم و دیگه دست نویسشو ندارم یادمم نیستن خیلی زیاد بود تیتر ها و فصل بندی هاش 

متن هامو ی سری هاشو دست نویس دارم  ی سری هاشم نه چون مستقیم توی ورد مینوشتم و دیگه دست نویسشو ...

رفتی خدمات کامپیوتری؟برو بپرس راهنماییت میکنن.از اینا برو که سخت افزار کار میکنند.فروشنده ها وتعمیرکارها