2777
2789
کاش پسر بشه متاسفانه اقوام شوهرت لیاقت دختر ندارن خدا کنه بچه پسر باشه عزیزم منم برات دعا میکنم  ...

واقعا حیفه بچه دختری بدنیا بیاد که بعد ها شاهد تفاوت گذاشتن مادربزرگش بین پسر عمه اش و خودش بشه اینا رسما میخان بچمو عقده ای کنن

تا که پرسیدم ز خالق عشق چیست؟در جوابم اینچنین گفت و گریست لیلی ومجنون فقط افسانه است عشق بازی کار عباس علی ست...
جوابشو نده بعدم یه چندتا چیز دخترونه کش اینا بکیر شب شوهرت اومد بکو وسر خوبه ولی ناز نداره انقدر دوس ...

شوهرم عاشق دختره اما نمیدونم اون مامان گور به گورش از پشت کدوم کوه اومده هی میگه پسر 

تا که پرسیدم ز خالق عشق چیست؟در جوابم اینچنین گفت و گریست لیلی ومجنون فقط افسانه است عشق بازی کار عباس علی ست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا به ثبات شخصیت نرسیدید بچه دار نشید که با یه حرف یه خانوم مسن اینجوری بهم نریزید سر جنسیت بچه 🤦‍♀ ...

گلم من بیشتر برا بچم ناراحتم که اگه دختر شد قراره ببینه که مامان بزرگش به نوه های پسرش میرسه

شوهرم عاشق دختره اما نمیدونم اون مامان گور به گورش از پشت کدوم کوه اومده هی میگه پسر 

هیچی نکو یه بار جلو دخترش بگو مامان الان مثلا از دخترت ناراضی میگی کاش بچت پسر بشه دخترت به این ماهی انقدر باهات خوبه خودمم دوستدارم بچم دختر بشه ذهنش بسته میشه کلا،بعدم خودت میدونی بچت چیه دلت هرچی گفته همونه بچتم میفهمه بهش انرژی مثبت بده

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
مادرشوهر منم همه ش زنگ میزنه همسرم میگه دخترم چطوره؟ همسرم میگه خود دکتر نمیدونه دختره یا پسر .علم ...

😂الهی چند هفتته

واقعا حیفه بچه دختری بدنیا بیاد که بعد ها شاهد تفاوت گذاشتن مادربزرگش بین پسر عمه اش و خودش بشه اینا ...

عزیزم 

شما که نمیتونی رفتار آدما رو عوض کنی . نمیتونی به کسی بگی باید بچمو دوس داشته باشی و فرق نذاری

اما میتونی جوری رفتار کنی که این مسائل روت تاثیر نذاره

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من هم مادر شوهرم  قبلا که بچه نداشتیم   همیشه میگفت  کاش  شما هم یه بچه داشته باشی حالا هر چی باشه  وقتی بار  بار دار شدم  وجنسیت  معلوم شد  ناراحت بود واز ای حرفا میزد  من هم  یه جوری با ناراحتی و اخم جوابشو دادم  و قهر کردم بلند شدم  پیششون  که بفهمه  چی داره میگه   باز هم یه وقتایی میگع فلانی دوتا پسر داره  یا هر کیو میبینه پسر داره   جلو من یه جوری میگه     اما من  برام مهم نیست    دخترمو   عشقه..

نه ان تی احتمال نداد.البته خودم میدونستم جایی که رفتم احتمال نمیده. مهم نبود برام.

انشالله سالم باشه احتمال ان تی هم خیلی وقتا اشتباهه دارن از رو کله بچه حدس میزنن تا وقتی اندام تشکیل نشده نمیشه چیزیو قطعی گفت

انشالله سالم باشه احتمال ان تی هم خیلی وقتا اشتباهه دارن از رو کله بچه حدس میزنن تا وقتی اندام تشکیل ...

انشالله بچه شما هم سالمه باشه .نذار رفتار کسی روت تاثیر بذاره. زایمان راحتی داشته باشین.