2777
2789

من زودتر از خواهرشوهرم زایمان کردم سزارین شدم و بچم دختر و بنا به دلایلی بعد زایمان پیش مادرشوهرم بودم تا یه هفته که ایشون با من رفتار خوبی داشت خیلی کم بچه رو بغل میکرد اما نه پوشکش رو عوض میکرد نه شب بیداری میومد بالاسر من و شوهرم کمک کنه براش مهم نبود حتی حلوایی که رسم داریم برا زنی که زایمان کرده بپزه هم نپخت برام با اینکه مامانم پیشم نبود حالا اینا همش اشکال نداره من دلم گرفت دختر خواهر شوهرم که دنیا اومد و اومدن خونه اینا موندن مادرشوهرم براش هرروز حلوا پخت و شب تا صبح تو بغل نگه داشت و همش خودش پوشکش عوض کرد و شیشه شیر گذاشت دهنش حتی خودش میبردش دکتر میگفت شکم دخترمو پاره کردن نمیتونه راه بره آیا این انصافه؟؟؟؟؟  

عزیزم چقدر ناراحت شدم نه من رفتارشو دوست نداشتم

سلام و عرض ادب ⚘⚘ مایلم مراتب تشکر خودم رو بابت پاسخ های زیباتون ب سوالاتم در تاپیک هام ابراز کنم  از حمایت شما قدر دانی میکنم .ببخشید اگه ریپ نمیکنم بجاش لایک میکنم .🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش رو بخواید واقعا همینکه اونجا بودید و پخت و پز و ناهار شام و بزار وردار نکردید خیلی خوبه و قدر بدونید. ‌ دیگه آپشنهای اضافه برای مادر آدم هست. توقعهامون رو نرمال کنیم.

سلام😊 

شوهرم وقتی کمک میکرد از رو تخت بلندم کنه مادرشوهرم با سیاست و لبخند میگفت کمر پسرم میشکنه خودت تلاش کن اما برا دخترش شوهر من و پدرشوهرم و دامادش و همه باید کمک میکردن خانم جابجا بشه 

چ انتطاری داری تورو مث دخترش ببینه من مامانم قهر بودم اولین نوه پسریش هم بود ماله ما برعکسه عشق دخترن هرچند این حرفا معنی نداره برام ولی ۱ ماه خونمون بود با خواهر شوهرم ولی چ چیزا ک نکشیدم الان بچه اون عزیزتره بیخیال برات اصلا مهم نباشه

دوستان دعا کنید از ته قلبتون شوهرم ی کار خوب پیداکنه و چشماش بخنده 🙏🙏💚

به دل نگیر

من اینو پذیرفتم که هرچی هم خوبی کنم ، اندازه یه تار موی دخترش هم دوستم نداره و من واسه مامانم عزیزم

کاراش رو‌اصلا به دل نمیگیرم و ازش توقع ندارم

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️

بالاخره اونا دخترن و ماها عروس.  انصاف نبود‌. ولی آیا واقعا حس و محبتی که به مادرت داری، همونم به مادر شوهرت داری، قطعا نه.

من مدتهاست با خودم حل کردم که اونا دخترشن و من عروس، با وجودی که مادر خودم فوت کرده و مادرشوهرمم اصلاااا زن بدی نیسن و تا بحال دلخورم نکرده‌. ولی خب قطعا مهر و توجهش به دختراش بیشتره، بخصوص یه دخترش. 

از قدیم گفتن عروس دختر نمیشه مادرشوهر مادر نمیشه به دل نگیر بنظرم

خب بچه من دختر پسرش هست یا نه؟حتی الان بچه من رو تا وقتی بچه دخترش هم اونجا باشه بغل نمیکنه