2777
2789
عنوان

نیاز فوری به مشاوره دارم😓💔

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 83 پست
بله دقیقا هدفم ارشد نبود دوست داشتم بیزنس خودمو داشته باشم الان احساسم اینجوریه که حس میکنم از همه ...

کارتو ادامه بدی با آدمای جدیدی آشنا میشی😍زندگی قشنگیش همینه ادم تو هر دوره دوستای جدیدی پیدا میکنه.

امیدوارم به هدف های خفنت برسی💥💥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی تمرکزمو رو همین نرم افزار بزارم؟؟ شاید بتونم از خارجیا پروژه بگیرم دلار بگیرم  واقعا امسا ...

آره هم نرم‌افزارو پیش ببر هم کنکور بده

می‌تونی.

خوب کردی امسالو استراحت کردی.

گاهی وقتا آدم باید هیچ کاری نکنه تا حالش خوب بشه

تو هیچی رو از دست ندادی

من خودم بین ارشد و دکترام چند سال وقفه افتاد ولی به هیچ جای دنیا برنخورد و الان هم سال سوم دکترا تو بهترین دانشگاه دولتی ام.

اونوقت تو برا یک سال ناراحتی! ول کن بابا 😅❤️

خسته‌ام، خسته از این‌گونه دوام آوردن! 
کافیه خودت به خودت افتخار کنی و پز دادانم برات مهم نباشه هرچیزی زمانی داره الان زمان شما نبود اینطور ...

دقیقا درسته 

من نیاز به استراحت داشتم 

فکر کنم تو تاپیک هام هست که چند بار میخواستم از دانشگاه انصراف بدم ولی راضی شده بودم که یه ترم مرخصی بگیرم استراحت کنم 

با این حال ادامه دادم تمومش کردم 

الان اوکی ام ذهنم از استرس و سنگینی خالی شده سبک شدم پر از ایده و انرژی ام 

اینکه کار هام کند پیش میره ناراحتم کرده

از گروه دوستام هم جدا شدم چون ادامه تحصیل ندادم

حتی دوست پسرم هم ارشد قبول شده اونم قطعا همونجا با یکی دیگه دوست میشه

یهو انگار تک و تنها افتادم یه گوشه دنیا 

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
منم دلم میخواد با یکی خرف بزنم  یکی راهنماییم کنه و بهم کمک کنه با یکی دردل کنم  خیلی خ ...

تو چقدر منی من کم مونده بزنم زیر گریه دیشب از فکر و خیال تا ۵ بیدار بودم حتی امروز پیاده روی روزانمم نرفتم😭😭

اشکال نداره،این دوماهو یه فرصت درنظر بگیر که استراحت بوده ،از الان روی اهدافت تمرکز کن دوستات امسال ...

عزیزمی❤❤

به استراحت که قطعا نیاز داشتم

من اصلا کنکور ندادم

یجورایی قرار بود وقتی بقیه ارشد گرفتن من دوسال سابقه کار داشته باشم

اما فعلا که کارها اونطور که باید پیش نرفت😪

نیاز دارم یکی با چوب وایسه بالا سرم بشینم سر کارام😅

کارتو ادامه بدی با آدمای جدیدی آشنا میشی😍زندگی قشنگیش همینه ادم تو هر دوره دوستای جدیدی پیدا میکنه. ...

اصلا به این جنبه فکر نکرده بودم😍 یجورایی چون نرم افزار دورکاری داره فکر میکردم همش میمونم خونه ☹☹ باید از خونه بزنم بیرون باید دوباره زندگی رو شروع کنم

چقدر خوشحالم که اینجا دوستای خوب دارم حالم داره بهتر میشه🥰🥰

تو چقدر منی من کم مونده بزنم زیر گریه دیشب از فکر و خیال تا ۵ بیدار بودم حتی امروز پیاده روی روزانمم ...

من دارم گریه میکنم 

دقیقا از فکر و خیال خوابم نمیبره همش دراز کش هستم و فک میکنم

در اوج عاقل بودن دیوانگی رخ میدهد!                             من رویایی دارم از جنس بیداری''' رویای تسکین این درد تکراری...🙂_💫درون‌گرا بودن اینجوریه که هر حرفی میخوای بزنی، حس میکنی لزومی نداره اینو بگی، میخوای از مشکلاتت صحبت کنی با خودت میگی خب مگه اینا میتونن واسم کاری کنن؟! بگم که چی؟! اینجوریه که دیگران فک میکنن افسرده ای در حالی که فقط از اضافه گویی خوشت نمیاد :)) 
عزیزمی❤❤ به استراحت که قطعا نیاز داشتم من اصلا کنکور ندادم یجورایی قرار بود وقتی بقیه ارشد گرفتن ...

اگه این مدلی هستی پس برو پیش مشاور تحصیلی سختگیر تا واقعا باچوب وایسع بالا سرت😅😜

دقیقا درسته  من نیاز به استراحت داشتم  فکر کنم تو تاپیک هام هست که چند بار میخواستم از د ...

اهسته و پیوسته به مسیرت ادامه بده هیچ خودتو سرزنش نکن و فکرای منفی هم نکن اگه دوستتم به همین راحتی میخواد دوست جدید بگیره و تنهات بذاره همون بهتر که بذاره این چجور عشقیه پس مطمئنم که اینجوری نیست و آینده تو هم روشنه به شرطی که اصلا غصه نخوری تازه ارشد مهندسی یه جورایی اتلاف وقته از نظر من امیدوارم به کسی بر نخوره ولی واقعا همینطوره فقط کسی که قصد داره هیئت علمی بشه و ... شاید ارشد مهندسی خیلی براش مهم باشه واگرنه همچین شاخ غول شکستنم نیست اگه با فکر باز بتونی خلاقیت داشته باشی و زودتر از مسیر خودت به بازدهی برسی خیلی از کسایی که وقتشون رو برای هیچ پای ارشد گذاشتن جلوتری

سلام به تویی که امضامو میخونی امضای خدا پای آرزوهای قشنگت

آره هم نرم‌افزارو پیش ببر هم کنکور بده می‌تونی. خوب کردی امسالو استراحت کردی. گاهی وقتا آدم باید ...

شما عالی هستید😍😍 

من دوسال قرص اعصاب مصرف کردم تو کرونا همه خونه بودیم همش باهم دعوامون میشد

خدا میدونه چقد درس خوندن با قرص اعصاب سخته قشنگ حافظه رو تخریب میکنه 

چند بار داشتم میرفتم انصراف بدم جلومو گرفتن حتی نذاشتن یه ترم مرخصی بگیرم 

با این حال درسمو با معدل ۱۶.۵ به بالا تموم کردم

الان چند ماهه قرص اعصاب رو یهو گذاشتم کنار حالم خوب نبود 

الان متعادلم

این دوماه فقط سرکوفت و سرزنش شنیدم دیوونم کردن 

دوماه استراحت حق من بود

ولی دیگه غصه نمیخورم

رو پای خودم وایمیستم 😎😎

ببخشید زیاد حرف زدم دلم پره انقدر که هیچکس منو نشنید

اگه این مدلی هستی پس برو پیش مشاور تحصیلی سختگیر تا واقعا باچوب وایسع بالا سرت😅😜

😂😂

من ۸ جلسه مشاوره CBT رفتم مقطعی خوب بود ولی تو درازمدت فایده نداشت

اهسته و پیوسته به مسیرت ادامه بده هیچ خودتو سرزنش نکن و فکرای منفی هم نکن اگه دوستتم به همین راحتی م ...

چشم دیگه فکر منفی نمیکنم

اره بخدا منم همین فکرارو میکردم میگفتم مهندسی متالورژی لیسانسش چی بود که ارشدش باشه

گفتم اگرم بخوام ادامه بدم اپلای میکنم چرا تو ایران بخونم من که دخترم سربازی ندارم

الان حسم عجیب غریبه 

نکنه منی که الگوی بقیه بودم بشم درس عبرتشون😪

نیاز داشتم این حرفارو بشنوم 

آدم یه موقع ها به درستی تصمیم هاش شک میکنه 

پس از صبح فردا سفت و سخت میشینم پای اموزش هام که زودتر وارد بازار کار بشم 😎

شما عالی هستید😍😍  من دوسال قرص اعصاب مصرف کردم تو کرونا همه خونه بودیم همش باهم دعوامون م ...

بابا تو که ترکوندی پس!! باید به خودت افتخار کنی که گلیم خودتو از این شرایط سخت کشیدی بیرون و پیشرفت کردی. 

پس خودت ببین چقدر توانمندی!! 😍 آفرین

امیدوارم بهترین‌ها در انتظارت باشه

غصه‌ی دوست پسرتم نخور

رفتنی می‌ره حتی اگه بذاریش تو قفس، و موندنی می‌مونه حتی اگه بهش بگی برو. پس اگه رفتنیه بذار زودتر بره. این یکی رو به دغدغه‌هات اضافه نکن خواهشاً. فقط تمرکز رو کار و رو درس و پیشرفت خودت و بس. هیچچچچ پسری ارزش نداره که بخاطرش غصه این چیزا رو بخوری. قوی باش، خودتو دوست داشته باش، پیشرفت کن برو جلو. اونوقته که بهترینها میان سمتت.

خسته‌ام، خسته از این‌گونه دوام آوردن! 
چشم دیگه فکر منفی نمیکنم اره بخدا منم همین فکرارو میکردم میگفتم مهندسی متالورژی لیسانسش چی بود که ا ...

آفریننن عزیزم با قدرت ادامه بده خدا هم پشت و پناهت باشه تو تمام مراحل زندگیت دختر قوی و باهوش

سلام به تویی که امضامو میخونی امضای خدا پای آرزوهای قشنگت