2777
2789

سلام من امروز روز ۲۲ سیکلم

تو اقدامم بودم این ماه دکتر گفت احتمال زیاد باردار میشی ولی الان تو ترشحات یه رگ خون بود البته بعد از نزدیکی که داشتم اینجوری شد و دیگه هم قطع شده  خیلی نگرانم یعنی پریود میخام بشم یا هنوز امکان داره باردار باشم کی بی بی چک مشخص میشه بزنم 

منم همین جوری شدم این ماه نمیدونم باردارم یان؟ولی فک نکنم من باردار باشم انشالله تو باردار باشی عزیزم

☠زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه ، تو قوی تر شوـ٨ـﮩـ۸ـﮩ♡ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ️ در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🤞🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی موعد پریودته شما انشاالله که دوتامون‌باشیم

۳روز دیگ انشالله من ۳ماهه خونه دار شدم همه میگن زوده اما خیلی دلم بچه میخادد

☠زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه ، تو قوی تر شوـ٨ـﮩـ۸ـﮩ♡ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ️ در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🤞🏻
۳روز دیگ انشالله من ۳ماهه خونه دار شدم همه میگن زوده اما خیلی دلم بچه میخادد

مهم اینه چند سالشه و چند ساله ازدواج کردی 

انشاالله تو این خونه زودتر چشم دلت باز بشه زود باردار بشی

مهم اینه چند سالشه و چند ساله ازدواج کردی  انشاالله تو این خونه زودتر چشم دلت باز بشه زود بارد ...

بهمن ۱۴۰۰عقد کردیم ۳ماهه عروسی گرفتیم من ۲۰سالمع شوهرم ۳۲ سالشع

آره اصلا دیر نیست هنوز چندسال وقت دارید

شوهرم یک شب خونس یه شب سرکاره من تنهام دلم بچه میخاد ک تنهاییم با اون پر بشه میخام تمام محر و محبتم رو ب پاش بریزم 

شوهرم یک شب خونس یه شب سرکاره من تنهام دلم بچه میخاد ک تنهاییم با اون پر بشه میخام تمام محر و محبتم ...

تلاش خودتو بکن انشاالله زود جواب بگیری . من دخترم رو بعد ۹ ماه باردار شدم ولی برا دومی الان یک سال بیشتره تو اقدامم دکتر هم میرم و جواب نگرفتم

تلاش خودتو بکن انشاالله زود جواب بگیری . من دخترم رو بعد ۹ ماه باردار شدم ولی برا دومی الان یک سال ب ...

خوبه یکی داری حداقل انشالله بزودی باردار میشی عزیزم 

خوبه یکی داری حداقل انشالله بزودی باردار میشی عزیزم 

آره دخترم ۵ سالش تموم شده خیلی دوست داره آبجی یا داداش داشته باشه بیشتر بخاطر دخترم دوست دارم زودتر باردار بشم تنها نباشه 

ممنون عزیزم انشاالله . همچنین خودت