2777
2789

به نظرمن اینا👇 

شوهرم به آبجیم پیام عاشقانه داده (اسکرین پیام)

یا مثلا عشق سابق شوهرم رو تو مهمونی دیدم بهم گفت.....  

لباس عروسم قشنگه؟

این چیه تو خونه پیداکردم+(عکس)

شماهم بگین به نظرتون چی تاپیک بزنیم پر بازدید میشه  

لطفا با تاپیک های سرکاری مخ مارو کارنگیرین،           نی نی سایتم خراب شد مجبور. شدم دوباره عضو بشم. کاربر جدید نیستم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه پربازدید بشه جایزه میدن؟

نه بابا. فقط خوشال میشه طرف

لطفا با تاپیک های سرکاری مخ مارو کارنگیرین،           نی نی سایتم خراب شد مجبور. شدم دوباره عضو بشم. کاربر جدید نیستم.
چه حسی داری اگه پربازدید شی؟😕

نمیدونم ولی ب نظر مثل همین مثال های من ساخته ذهن طرفه

حالا واسه پربازدیدی چاخان نکنین مدال نمیدن خودمم پربازدید شدم نه تنها حلقه گل گردنم ننداختن بلکه ه ...

پس چرا بعضیا به خاطرش داستان میسازن؟

چه میدونم لابد فکر میکنن خبریه یا از سرکار گذاشتن دیگران لذت میبرن چون مریضن

گزینه دوم گمونم

با بیل زدم تو سر مادرشوهرم موهای جاریمو کشیدم

پربازدید تضمینی

‏جایی دورتر از خودم ایستاده‌ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بی‌رحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤