2777
2789
عنوان

سحرندارداین شبِ تار...

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 20 پست
نیت داری جدا شی؟

چاره ای برام نمونده

چاره ای برام نذاشته

مجبورم 

دلم نمیخواد ولی مجبورم

مثل اهدای عضو عزیزمیمونه

دلم تیکه تیکه میشه ولی بهترین کاره 

چون هیج تلاشی برای درست کردن خودش واین زندگی نمیکنه 

برام دعاکن لطفا تو مادری دلت شکسته شاید خدا صدات وبشنوه برام چه مادی چه معنوی نذر کن هرنذری بهم بگو چیه خودم انجامش میدم فقط شما بازبون ودل شکستت برام نیت کن شاید خدا صدات وشنید 

من دگر سوی چمن هم سرِ پروازم نیست،که پرِ بازم اگرهست دلِ بازم نیست💔ویران شده راه منت معمارنباشد،ویرانه ی مارابگذارید که ویران بماند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چاره ای برام نمونده چاره ای برام نذاشته مجبورم  دلم نمیخواد ولی مجبورم مثل اهدای عضو عزیزمی ...

نمیدونم چرا انقد بهت احساس نزدیکی کردم.

باشه عزیزم برات دعا و نذر میکنم اگه قابل باشم.

ایشالا که بهترین ها جلوی راهت باشه.تقدیر به بهرین شکل برات پیش بره و خوشبخت ترین باشی.

من نمیگم جدا بشو یا نه.اصلا در حد  اظهار نظر نیستم اما هر تصمیمی که گرفتی از روی ترس و ناچاری نباشه.قوی باش .خدا هم کمکت میکنه

نمیدونم چرا انقد بهت احساس نزدیکی کردم. باشه عزیزم برات دعا و نذر میکنم اگه قابل باشم. ایشالا که ب ...

شاید چون دارم از اشک چشم کور میشم😢❤

میدونی خانوادم مخصوصا پدرم شدیداً پشتمن

ولی مامانم حالش خوب نیست گاهی فشاری که روشه وخیلی تلخ خالی میکنه روم 

نمیتونم احساسم وبهشون بگم قابل بیان نیست 

درک نمیکنن ماشاید ماهی یه باردعواکنیم ولی من هرلحظه نگران ومنتظرم

شایدچندماه یه بازدست بلندکنه ولی من هربارکه دعوامون میشه میترسم

شایدوقتی دست بلند میکنه خیلی وحشتناک نباشه وبه چنتا کبودی جزئی ختم شه ولی درحینِ انجامش من قلبم تو دهنمه که وقتی کارش تموم شه من چه بلایی سرم اومده

همیشه منتظرم تویکی از این عصبی شدن ها باچاقو بیادسراغم مگه ممکن نیست؟

این بارتویک هفته ای که قهربودیم که دلیلش یه بهانه گیری مضحک ازطرف اون بود بارها رفتم سراغش ولی ماجرارو تموم نکرد اخر دست بلندکرد بعده این که دست بلند کرد بعده این که ازش پرسیدم میخوای عوض شی گفت نه بعده این که موقع رفتنم هیچ کاری نکرد دیگه واقعا موندنم صلاح نبود 

منم ازطلاق میترسم منم از پچ پچ هایی ک هنوز هیچی نشده شروع شده میترسم ولی به خدا چاره ای نداشتم 😢

من دگر سوی چمن هم سرِ پروازم نیست،که پرِ بازم اگرهست دلِ بازم نیست💔ویران شده راه منت معمارنباشد،ویرانه ی مارابگذارید که ویران بماند...
نمیدونم چرا انقد بهت احساس نزدیکی کردم. باشه عزیزم برات دعا و نذر میکنم اگه قابل باشم. ایشالا که ب ...

منم هیچوقت انقدر جزئی باکسی درد ودل نکرده بودم

الهی خدا به دل وقلبت ارامش بده وگره از کارهات بازکنه که امشب شدی همدرده من 😢❤

شاید چون دارم از اشک چشم کور میشم😢❤ میدونی خانوادم مخصوصا پدرم شدیداً پشتمن ولی مامانم حالش خوب ن ...

ایسالا که هر چی به صلاحته همون میشه.

همه جوره شرایط رو بسنج ولی از طلاق نترس.برو دنبال آیندت.اگه کسی بهت گفت مردا همه همینن باور نکن.

مردت باید همراهت باشه.باید تکیه گاه محکمت باشه.تو شادی توی غم کنارت باشه اینا شعار نیستا واقعیته

تو لیاقتش رو داری که زندگی شاد داشته باشی.

اگه همسرت حاضر به تغییر خودش نیست و هیچ تلاشی نمیکنه شاید واقعا چاره ای برات نذاره