2777
2789
عنوان

چرا اینطوری شد آخه☹

347 بازدید | 26 پست

سلام دوستان

میشه راهنماییم کنید؟

راستش بچه ها من مدت زیادیه به شخصی علاقمندم و شاید بشه گفت این علاقه دوطرفه بوده...

و چون جفتمون آدم های مقیدی بودیم زیاد با هم صحبت نمیکردیم  هر از چند روز فقط در حد احوال پرسی و یکم صحبت روزمره(همین اول بگم ما ارتباطمون دوستی نبود و خانواده ها کاملا در جریان بودن ،من خودمم همه چیو کاملا به مامانم توضیح میدادم) اینو گفتم چون دفعه قبل تاپیک زدم خیلیا بد برداشت کرده بودن

اینم بگم ایشون همیشه تاکید میکردن یه سری مشکل تو زندگیشون هست و میخواستن ازم براشون دعا کنم و خودم در جریان  مشکلشون بودم و میدونستم بخاطرش حالش خوب نیست

تا اینکه یهو سرد شدن و خب منم آدم حساسی هستم  و دلم نمیخواست غرورم بشکنه و فکر کردم شاید دیگه منو نمیخواد و خودم زودتر همه چیو تموم کنم بهتره

و تمومش کردم...🙂💔

۲ماهی گذشته اما همچنان دوسش دارم و نمیتونم فراموشش کنم...

احساس میکنم باید خیلی بیشتر صبوری میکردم و خیلی تُند رفتم😔

و خب نمیدونمم واقعا بهم علاقه داشت یا نه

عکس از پیام های آخرمون  میزارم ممنون میشم خواهرانه نظرتون رو بهم بگید و راهنماییم کنید❤

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

توجههههه پست منو بخونید قسمتون میدم.بچه ها مادر من روانیم کرده

خودش حرف میزنه نمیزاره من حرف بزنم

انگار عقده ای شده نسبت به من

کاریشم نکردم

یا الکی ایراد میگیره ازم

مامانای شما اینجوری نیستن؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بزار

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

چقد پیچیده حرف زده 

ولی مطمئن باش اگه براش مهم بودی یا دوست داشت نمیذاشت تموم کنی

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
چقد پیچیده حرف زده  ولی مطمئن باش اگه براش مهم بودی یا دوست داشت نمیذاشت تموم کنی

۲ماهه هر روووز دارم پیامشو میخونم

ولی بازم منظورشو متوجه نمیشم!!

اصلا نمی‌فهمم نامزد بودین؟ رابطه چه مدلی بوده چون تو‌حای مطمین نیستی اون تو رو میخواسته خواستگاری هم انگار نبوده پس به چه دلیل با هم حرف میزدین؟ و تو این پیامو فرستادی چون این پیامی که فرستادی واسه کسی هست که تو یه رابطه عاشقانه باشه رابطه ای که علنی باشه بین دو طرف مهدیه رابطه ای که از احساس دو طرف چیزی مشخص نباشه 

🤍
۲ماهه هر روووز دارم پیامشو میخونم ولی بازم منظورشو متوجه نمیشم!!

شاید منظورش این بوده چون نامحرمید نمیخواد زیاد حرف بزنه ک کار ب جای باریک بکشه🫤

اصلا نمی‌فهمم نامزد بودین؟ رابطه چه مدلی بوده چون تو‌حای مطمین نیستی اون تو رو میخواسته خواستگاری هم ...

کلا ایشون با وجود اینکه میدونستم بهم علاقه داره ولی هیچوقت علاقشو مستقیم نشون نمیداد

چون شرایط نامزدی و ازدواج نداشت فعلا بلاتکلیف بودیم 😔

ولی خب خانواده ها در جریان علاقه ما بودن

توجههههه پست منو بخونید قسمتون میدم.بچه ها مادر من روانیم کرده خودش حرف میزنه نمیزاره من حرف بزنم ...

پدر و مادر من که دلمو خون کردن از بس به هر چیزی که میخوام نه میگن روانیم‌کردن 

🤍