2777
2789
عنوان

پسرمو بردم بینایی سنجی😥

661 بازدید | 26 پست

سلام.امروز بردمش بینایی سنجی.۴سالشه.گفتن چشماش ضعیفه.تلویزیون و گوشی رو محدود کنید و چندماه دیگه بیاریدش.خانما اگه اینارو محدود کنم خوب میشه؟تجربه ای دارید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بینایی سنجی یا دکتر؟؟ اگه بینایی سنج بردی پس اپتومتریست گفته ... برای اطلاعات دقیق تر از چشم پسرت و مشکلش برید دکتر متخصص چشم 

هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️

چنده ضعیفیش 

اره باعث میشه بد تر نشه 

گوشی اصلا نباید میدادی بهش

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
بردم مرکز بینایی و شنوایی سنجی کودکان

خب اونی که معاینه کرد پزشک متخصص بود؟

هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️

برای تشخیص مشکلات بینایی اپتومتریست بهتر پزشک هستش پزشک متخصص چشم برای درمان هست

پسر من وقتی سه سالش بود  برای سنجش بردم اونجا گفتن استیگمات هستش هر دوچشم هر کدوم ۶ دهم صبر کنید ۶ ماه دیگه مجدد بیارید اگر خدایی نکرده به ۱ رسیده باشه  عینک میدیم البته گوشی و تبلت و کامپیوتر محدود کنید

من توی اون ۶ ماه ۶۰ تا دکتر چشم بردم همه گفتن تشخیص با اپتومتریست هستش صبر  کنید منم موبایل و تبلت کم کردم بعد ۶ ماهه رفتیم گفت یکی از چشماش خوب شده اون یکی در حد ۲ دهم هستش نه ماه دیگه بیار وقتی بردم خداراشکر خوب شده بودن

به حرف دکتر گوش کنید اگر نیاز به عینک داره حتما استفاده کنه شاید۱ سال فقط نیاز داشته باشه ولی اگر نزنید خدایی نکرده به تنبلی چشم میرسه درمان سخت‌تر میشه

یدونه همسر و مامان عاشق
نگفت چنده

ببر متخصص

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......