2777
2789

سلام بچه ها ، خیلی به مشورت نیاز دارم ، خانواده ی من ۱۵۰۰ کیلومتر از محل کار و زندگی فعلی من و شوهرم دورن، ما تو منطقه ی محروم فرهنگی هستیم ، محل زندگی خانواده ام خونه ساختیم ولی فقط منو انتقال میدن و همسرم می مونه ، بچه هام تا حالا مدت خیلی طولانی از باباشون دور نبودن ، همشون از پیش دبستانی تا پنجم سن دارن ، خیلی می ترسم این دوری چند ماهه که البته قراره هر ماه یا دو ماه یکبار بیاد پیشمون ، باعث بشه بچه هام دچار مشکل بشن ، کیا مشکل منو دارن ، برای عوارض این دوری چه راه حلایی دارین ، ممنون میشم راهنمایی کنید🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بپرسم کار خودتو شوهرت چیه

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
خونه تون اجاره بدین فعلا شما هم نرین

مجبورم ، امسال اگه نرم ممکنه سال بعد دیگه انتقالمون ندن چون شرایط این منطقه ای که هستیم خیلی بحرانیه ، من میرم که همسرم سال بعد به تبعیت از من انتقال بشه

مجبورم ، امسال اگه نرم ممکنه سال بعد دیگه انتقالمون ندن چون شرایط این منطقه ای که هستیم خیلی بحرانیه ...

خب ی سال چیزی نیست مثل برق و باد میگذره سعی کن هر شب یا ی شب در میون تماس تصویری داشته باشین.

همتای مامانم بودم❤

اگر میتونی دور نشید.  هم برای بچه ها هم برای خودتون خوب نیست. سختی اونجارو تحمل کنی بهتره البته ...

فقط تا اردیبهشت سال بعد دوریم ، عید هم پیش همیم ، واقعا سخته برام ، مادرم ام مریضه ، پدرم تازه فوت شده موندم چکار کنم 

خب ی سال چیزی نیست مثل برق و باد میگذره سعی کن هر شب یا ی شب در میون تماس تصویری داشته باشین.

خدا کنه بشه با تماس اون روزا رو بگذرونم ، با این بچه های وابسته 

فرهنگی هستیم نقطه ی صفر مرزی ، آب و هوا خیلی بده اینجا ، بچه هام دارن مشکل تنفسی پیدا می کنند 

انشالله بهترین تصمیمو میگیرید 

باهمین سختیا ادما قدر همو میدونن عزیزم انشالله بهترین روزا سپری میشه براتون

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
انشالله بهترین تصمیمو میگیرید  باهمین سختیا ادما قدر همو میدونن عزیزم انشالله بهترین روزا سپری ...

ممنونم گلم ، دقیقا همین فکرو می کنم که حکمتی داره این دور ، ممنون از آرزوی قشنگت ❤️🌻

ممنونم گلم ، دقیقا همین فکرو می کنم که حکمتی داره این دور ، ممنون از آرزوی قشنگت ❤️🌻

فدات عزیزم❤️