2777
2789

یه خاطره باحال یادم افتاد راستی هدفم برپازدیدیه گفتم گفته باشم😂😂😁 

فکر کنم حدودا چهار پنج سال پیش وقتی کلاس سومم رو تموم کردم تابستون رفتیم خونه مامان بزرگمینا بعد تو خونه عمه ام و پسر عمه ام هم بود ۵۰ روز ازش بزرگ ترم بعد خلاصه ما خواستیم با پ ع(پسر عمه ام دیگه میگه پ ع خودتون بدونید چیو میگه) اسم فامیل بازی کنیم بعد به ما گفت بیایین بریم از انباری که کیفم اونجاست برگه برداریم ما داشتیم می رفتیم که یهووو حدس بزنید کی اومد؟ مادر بزرگم اومد بدو بدو گفت انباری نرید به پ ع هم چشم غره رفت بعد هر سه تامون(منو خواهرمو پسر عمه ام) لب و لوچه مون آویزان رفتیم تو کوچه جلو در قدم میزدیم و از اهدافمون برا هم می گفتیم خلاصه یه دفعه پسر عمه ام گفت:《من میخوام جهشی بخونم مامانم(عمه من) بهم گفته به کسی نگم کتاب پایه چهارمم از پسر خالم گرفتم میخوام بخونم》بعد من فهمیدم چون قرار بوده ما کتابا رو ببینم مامان بزرگم اون کارو کرده بعد اینجا یه سر بریم قضیه ۱۳ سال پیش که مامانم تعریف میکرد 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️یه روز شوهر عمه ام قبل اینکه هیچ کدوممون به دنیا بیاییم یعنی تو شکم بودیم😂😂😂 گفت که ما میخوایم پسرمون جهشی بخونه بعد عمه ام سریع گفته نهههه جهشی بده و اصلا خوب نیست و اینطوری شده که فکر کرده منم قراره جهشی بخونم برا همون اون جوری گفت🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ خب برگردیم به همون ماجرا

این داستان ادامه دارد....

الان ادامه شو براتون میزارم...!!

بعد من همینجوری داشتم به پسر عمه ام نگاه میکردم و لبخند های شیطانی میزدم که بهت نشون میدم😑😑(منو پسر عمه ام باهم رقابت داشتیم تو همه چی) بعد خلاصه برگشتنی خونه خودمون یه دفعه من گفتم مامان من میخوام جهشی بخونم بعد هر دو تا شون شوکه شده بودن و بعد براشون ماجرا رو تعریف کردم و گفتند بازم نه خلاصه کلی اصرار که تورو خدا اگه من نخونم پسر عمه ام ازم جلو میوفته بعد کلی التماس گذاشتند رفتیم امتحان هوشو دادیمو تازه اول شهریور شروع کردم به خوندن بعد تا ۲۴ شهریور وقت داشتم تموم شه و اینا تو ۲۴ روز کل پایه چهارم و خوندم و کارنامه ام هم همه رو خیلی خوب گرفتم خلاصه مامانم گفت تا پایه هفتم به هیچ کس نگو که جهشی خوندی چشمت میزنن و فلان بعد من کلاس ششم که بودم کلاسا آنلاین بودن بعد من رفتم خونه مامان بزرگمینا یه دفعه پسر عمه ام اومد و دید تو گوشی گروه کلاسی نوشته شده پایه ششم و اون موقع پسر عمه ام خوند و گفت جهشی خوندی مگه نه؟

گفتم نه اشتباه سیستمی ناظم گفته درستش میکنیم اون موقع یکم شک کرد و مطمئنم یکم بو برده بودند که جهشی خوندم تا اینکه ۲ سال پیش پایه هفتم رسید کلی با ذوق و شده رفتم که بگم تا گفتم مامان بزرگم بدون چیزی گفتن برگشت و ظرفارو شست و بابا بزرگمم بدون چیزی کنترل رو گرفت تو دستش و تلوزیون کانال عوض میکرد فقط عمو بزرگم منو بغل کردو کلی قربون صدقه ام رفت بعد خیلی ناراحت شدم که برای یه مامان بزرگ و بابا بزرگ چه فرقی میکنه این نوه جهشی خونده باشه یا اون نوه بعد رفتم اتاق عمو کوچیکم دیدم رو تخت نشسته بعد خیلی دوسش داشتم با ذوق گفتم عمو من جهشی خوندم بعد اونم کلی خوشحال شد و بهم گفت خیلی جلو افتادی و اینا بعد عمه ام فرداش اومدن تا ماجرا رو فهمیدن گذاشتن رفتن بعد واقعا خیلی بهم بر خورد خب پسر عمه ام بود که باعث شد من حسودیم بشه😐

بعد عین طلب کارا باهام رفتار میکردن خلاصه که قبل به دنیا اومدن ما دو تا عمه ام اینو درست کرد که آره پسرم جهشی می خونه مامان منم(اسمشو نمیتونم بگم) کلی حسودی میکنه و بعد همون بلا سره خودش اومد :)

یکی تاپیک زده بود در مورد قانون جذب این خاطره یادم افتاد ببخشید طولانی شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

چه  چشم  وهم چشمی

حالا پسر من میگه  خدا کنه  مهدیار(پسر عمه اش)  رتبه خوب تو کنکور بیاره و موفق شه   تا منم روحیه بگیرم

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜